Scudo Sports

Doğa bisiklet kulübü (Edremit körfezi - balıkesir)

ßarış Yavaş

Forum Demirbaşı
Tepki
115
Bisiklet
Salcano
Balıkesir-Edremit körfezinde yaz-kış herhafta turlarımız var genelde 7-10 kişi civarında oluyor her tur yaz aylarında 20-25 kişi olucak doğa gezileri uzun kısa zor kolay turlar antremanlar düzenliyoruz gelmek isteyen olursa burdan ulaşabilirsiniz veya özel mesajdan bana ulaşabilrsiniz buyrun bu da grubumuz;
(link)

Scudo
Ne iyi ettiniz de şu mesajı attınız. :)
Bir Burhaniyeli olarak yaz tatilinde gelirsem turlara katılmak isterim.

@ozndrn

Grubumuz yeni düzene girdi bende anca attım :)
tabi sizleri de aramızda görmek isteriz verdiğim linkten gruba katılıp takip edebilirsiniz bisiklet konusunda da biçok ihtiyacınıza yardımcı oluruz.

Tebrikler, iyi çalışmalar, Çanakkale'den selamlar :in:

@Sertaç Kasaplar

Teşekkürler size de iyi çalışmalar, aleyküm selam :)
Bu arada 18 Mart Çanakkale de bisiklet grupları toplanıyormus davet edildik teşekkür ederiz katılmaya çalışacağız.

Öncelikle hayırlı olsun.Edremit Korfezı gibi bir coğrafyada bisiklet topluluklarının hiç yok denecek kadar az olmasından sikayet ediyordum. Yaz - kış faaliyet gösteren bir topluluğun olması çok iyi olur gerçekten.Kış sezonunda üniversite dolayısıyla şehir dışındayım, fakat yaz sezonundakı organizasyonlara mutlaka katılmak isterim

@Alper Yılmaz

Tesekkur ederim bende ayni sekilde bu duruma uzuluyorum ama sonnda arkadasla ayarladik bir grup olusturduk burdanda sizlere ulasmak icin boyle bir duyuru yapiyim dedim tabiki bugun bile turumuz vardi zaten yaz-kis turlarimiz olucak insallah. sizleride aramizda gormekten mutluluk duyariz buradan veya verdigim linkten takip edebilirsiniz ben tesekkur ederim.

Önümüzdeki hafta bahar sezonun ilk turlarına başlıyoruz arkadaşlar isteyenler bana burdan ulaşsın

Gelecek hafta, akçay zeytinlik güre civarında tur yapmak istiyorum. tavsiye edebileceğiniz güzergah ve bilgiler varsa çok sevinirim

Külüp,antraman ve çalışmalarınıza katılmak isterim,iyi günler.

Altınoluk da bisiklet grubumuz var seçimler sonrası faal olarak yaz sezonu içinde belli günlerde kazdağları köylere pedallıyoruz face de altınoluk bisiklet grubunu takip edebilirsiniz.Günü birlik etkinlikleri 1 gün öncesi sayfada paylaşıyoruz sevgi saygılar.Kazdağları köyler yukarda olduğu için ve bozuk asfalttan dolayı mtb ile gelinmesini tavsiye ederim.(link)

• Beğen
Tepkiler: Devenez ce que
Geri