Scudo Sports

Salcano Nova mı, Salcano Hector mu?

Scudo
ikisi de değil...

alüminyum kadrolu, arka amortisörSÜZ , kilitlenebilir ön amortisörlü, kadro boyu alternatifi olan bi bisiklet derim.

bütçeniz bu kadarsa, ikinci ellerden arayın derim. benim whistle 1054v bisikletim 400 liradan satıldı misal...

BENCE ! Eğer sınırlarınızı biraz zorlayabilirseniz NG650 düşünülebilir...
Ya da o kadar zorlayamam diyorsanız düz kadrolu bu bisiklet sizi daha az yorar ve bunlara göre hafiftir... ( (link) gibi )
Ama yok ben bu ikisinden birini alacağım derseniz şayet NOVA biraz daha iyi gibi...
Şimdiden hayırlı olsun :)

Bütçenizi söylerseniz eminim daha güzelleri bulunur :)

bende nova var ama hiç tavisye etmem ne hector nede nova al tek amortisörlü bir bisiklet al

Bir magazada bu ikisini gordugum icin bunlar arasinda tercih yapilmasini istedim. Tercih etmez misiniz bunlari?

@ibrahim çiftçi

İlk cevabı atan Gökhan Bey bence gerekli kriterleri vermiş. İkisinide unutun, Gökhan Bey'in dediği kriterlerde bir tercih yapın.

Bu arada bisikleti ise gidip gelmek icin kullanacagim daha cok.

@ibrahim çiftçi

O zaman kesinlikle yukarıdaki kriterlere göre seçim yapım. Forumun bu kategorisini okursanız güzel bir seçim yapacağınıza eminim. Bütçeniz ne kadar bilmiyorum ama daha çok 28" şehir bisikletlerine bakmalısınız çift amortisörlü yerine.

Nova hector un 1 üst modelidir ben kullanıyorum şahsen novayı akıcı bir bisiklet aldıgım yere de amörtisörleri kapattırdım mis gibi şu anlık ( 2 yildir kullaniyorum 2017 modelini)

Geri