Scudo Sports

Yeni Salcanom

Scudo
hayırlı olsun çok güzel görünüyor yeni bisikletiniz, kaç inch o göövde ya, çekim açısından mı o kadar küçük geldi gözüme?!

hayırlı olsun. Fiyat/performansa bakıldığında başlangıç olarak seçilebilecek bir bisiklet. Eskiden aynı kadrodan kullanıyordum, bir sorun çıkmayacağından emin olabilirsiniz.

Bol sürüşler, tekrar hayırlı olsun.

Fırat yeni bisikletin çok güzel görünüyor. Güle güle kullan,Allah hata kaza vermesin.Umarım bundan sonra güzel turlarda pedallarız.Kendine iyi bak görüşmek üzere.

@zazoo
Teşekkürler, NG 450 ler 16" kadro, eski bisikletim NG 600 17.5" kadroydu.

Gökhan ve Erkut mesajlarınız için çok teşekkürler...

Can güzel temennilerin için teşekkürler. Havalar ısındı, şöyle sağlam bir tur hazırlayalım ne dersin? Bu haftasonu Muğlada olma ihtimalim var, eğer bir proje varsa bisikletimi de getireyim. Görüşmek üzere...

Nikolay ve Derya güzel mesajlarınız için teşekkür ederim daha güzelleri umarım sizin olur.

hayırlı olsun şıkır şıkır parlıyo kazasız sürüşler

hayırlı olsun güzel günlerde kullanın

@tırt kaptan

Fırat bisikletini mutlaka getir yaparız güzel bir tur.Ben Mustafa hocam ve arkadaşlara haber vereyim kıralım artık zincirleri.:) Güzergah konusunda bir fikrin(gitmek istediğin bir yer varsa)hemen belirt dostum.Hazırlıklarımızı ona göre yapalım.

hayırlı olsun kazasız belasız kullanın...

hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler dilerim

bence de parlıyor
pek anlamam ama aynasını görmedim fakat kolu çok hoşuma gitti doğrusu bisklete çok yakışmış.

sizle beraber çok uyumlu olmuş engüzel yerlere kazasız belasız gitmeniz dileğimle ....... güle güle kullanın

Geri