Scudo Sports

Pazartesi, Çarşamba ve Cuma günleri Bostancı/Pendik gece sürüşleri

02 Ocak 2010 Gezi Seçim...

• BALLIKAYALAR

• ÇEKMEKÖY PARKURU

• Toplam katılım
    15
@Koray Tuna

Sevgili Koray
Gelemiyor olmana üzüldüm..
Ama aile, iş ve okul herzaman önceliklidir..
Pazartesi görüşmek üzere diyorum....Sevgilerimle...

• Beğen
Tepkiler: Koray Tuna
Scudo
Buluşma Yeri : Bostancı Adalar İskelesi Önü ( ışıklar )
Hareket saati : 20:20

8 Temmuz Çarşamba Gece Sürüşü Katılım Listesi :

.1- Sibel
.2- Mehmet K.
.3- Ufuk
.4- Kudu
.5- Pelin ( bekliyorum)
.6- Hüseyin Köroğlu
.7- Can
.8- Uğur Ünal
.9- :p
10- :p

Pazartesi akşamı gelirim diye sözaldığım bayan arkadaşımız umarım gelir..:)
Gecenin sürprizleri bakalım kimler olacak.........:p
Bekleniyorsunuz dostlar..................
Ben bu satten sonra nette yokum... Gelecekler lütfen listeye eklensin..
ya da bi arkadaşımız ekleme işini üstlensin...:)
görüşmek üzere..............sevgilerimle......................

Akşama gelip gelmeyeceğim henüz kesinleşmedi. Eğer gelemezsem kusura bakmayın. Sizlere keyifli pedallar dilerim.

Buluşma Yeri : Bostancı Adalar İskelesi Önü ( ışıklar )
Hareket saati : 20:20

8 Temmuz Çarşamba Gece Sürüşü Katılım Listesi :

.1- Sibel
.2- Mehmet K.
.3- Ufuk
.4- Kudu
.5- Pelin ( bekliyorum)
.6- Hüseyin Köroğlu
.7- Can
.8- Uğur Ünal
.9- Merthan

8 Temmuz Çarşamba Gece Sürüşüne Katılanlar:
( masada oturuş sırasına göre :) )

.1-Kudu
.2- Bora
.3- Ağan
.4- Merthan
.5- Aytun
.6- Tolga
.7- Ufuk
.8- Uğur
.9- Ali Ak
10- Selim
11- Mustafacan
12- Mehmet K.
13- Kenan
14- Pelin
15- Can
16- Ercan
17- bi arkadaş bi ara masadan yok oldu ... kimdi?:)
18- ve bennnnnnnnnn

Gece sürüşüne ve grubumuza yeni katılan arkadaşlarımıza Hoşgeldiniz diyorum..:)

Herzamanki gibi keyifli gece sürüşümüze katılan bütün arkadaşlarıma çok teşekkürler..
Asfaltta ateş böcekleri gibi ışık ışık geçtiniz ..Tek sıra halinde, hergeçen gün biraz daha grup olma özelliği ve güzelliğini oluşturarak:)
Bu geceki sürüşümüze katılan Kudret ( namı diğer Kudu) arkadaşıma ayrıca teşekkürler... Bizi İstanbul dışı gezi yolları için bilgilendirdi.. Ve ayrıca gidişlerde bizlere eşlik etme sözü verdi..

Bu akşam rahatsızlıkları ve diğer nedenlerden dolayı gelemeyen arkadaşlarımızı da Cuma Gece Sürüşüne bekliyorum..
Görüşmek üzere.............sevgilerimle...........

Ben yazımı hazırlarken fotolar gelmiş bile..Sağol varol sevgili Ufuk..
Valla ne diyeyim..Süpersin....Çok teşekkürler.... :))

Selim kardeşim merak ettim ve sana tel.den mesaj çektim ama sanırım almadın..
Şimdi Kenan yazmış okudum..Çok Üzüldüm ...Geçmiş olsun..Umarım iyisindir..
Dönüşte çok mu hızlı gidiyorsunuz bilmiyorum..Hep söylüyorum sizlere, eve dönüyorsunuz, gereksiz hız yapmayın..Dikkatli sürün..diye..
Bakın Mehmet arkadaşımız kaç hafta aramıza katılamadı bi kaza yüzünden..
Lütfen dikkat edin, ne bisi.lere bişi olsun, ne de sizlere..Beni de üzmeyin..Sağlıcakla kalın...

15 günlük bir hastalık arasından sonra yeniden aranızda olmak çok güzeldi.:) Katılan herkese teşekkürler. Ben Maltepe' de ayrıldıktan sonra Selim kaza geçirmiş galiba. Geçmiş olsun dileklerimle beraber şunuda belirtmek isterim. Daha önce dönüşte ben de kaza geçirdiğim için Sibel Abla nın yazdığına katılıyorum. Galiba biraz daha dikkatli olmalıyız. Cuma günü görüşmek üzere.

• Beğen
Tepkiler: bullshark ve naz34
@ufhouck
Pazartesi gunku suruste donerken Zeynel arkadasimiz bir cocuga carpmamak icin ani fren yapti ve dustu. Caddebostan Starbucks'a gittik ve oarad bilegine buz falan koydu. Omuzunda hafif bir siyrik vardi. Dunku suruse katilmamis galiba, umarim onemli bir seyi yoktur.

Ozetle demeye calistigim sey, ne yaparsak yapalim sevgili yurdum insanini bisiklet yolunda yurumekten alikoyamayiz. Bu durum arac suruculerinin emniyet seridinden gitmesini engelleyememek gibi bir sey.

Bu nedenle gece suruslerini, ozellikle gidisleri, asfalttan yapmak daha guvenli diye dusunuyorum. Bisiklet uzerindeki uygun aydinlatma ve uyari ekipmani ile surus guvenligi daha da artacaktir.

Cuma gunku suruste gorumek dilegiyle...

geri dönüş sırasında bisiklet yolunu halkımıza bilinçlendirmek için yaptığımız çalışmalar gayet başarılı ve bir o kadar da eğlenceliydi umarım herkes kırmızı renkli bölgenin kendilerine serilen kırmızı halı değilde bisiklet yolu olduğunu az da olsa öğrenmiştir eylemlerimiz devam edecek :D :D

• Beğen
Tepkiler: naz34
@Yener ER

Yener Abi Selam,

20 gün kadar önce senin olmadığın bi gece sürüşünde Pendik' ten dönerken 3 defa bildiğimiz yoldan gidelim dememe rağmen arkadaşlar ısrar ettikleri için asfalttan gitmeye karar verdik. 2 km gittikten sonra yol boyunca çok fazla olan katılımlardan bir tanesinde aracın hızla önümüze çıkmasıya en önde Kenan, onun arkasında ben ve benim arkamda ismini henüz bilmediğim bi arkadaş bir anda kendimizi yerde bulduk. Evet bisiklet yolu kalabalık ve riskli ama kesinlikle asfalt kadar riskli değil. En azından çarpma ihtimali olduğumuz şey insan, bir otomobil yada kamyon değil.:) O yüzden Mehmet arkadaşımın dediğine katılıyorum. En iyi yol bildiğin yoldur. Sevgiler...

Aklıma gelmişken söyleyeyim. Dün akşam grup olarak bir karar aldık ama sanırım Sibel Abla yazmayı unutmuş. Bundan sonra grubumuza buluşma yeri olarak Bostancı Günaydın Restaurant ın karşısındaki bisiklet yolu başlangıcını seçtik. Orda büyük bir reklam tabelası da var. Herkes kolayca bulur yani. Anlayacağınız bundan sonra vapur gelince sağa sola kıvrılma derdi kalmadı.:) Sağlıklı ve güzel sürüşlerde görüşmek dileğiyle.

• Beğen
Tepkiler: naz34 ve Begüm
Mustafacan hatırlattığın iyi oldu..Teşekkürler..:p
Adalar vapurunun son seferi nedeniyle , bisi.lerimiz ile İskele önünde durmak
zorlaştığı için, bisiklet yolu başlangıcında toplanalım dedik..
Gerekirse çimenlere ya da duvara oturabilme olanağı var....
Ve..
Yağmur yağmadığı, Rüzgar uçurmadığı sürece, bundan sonra
Buluşma yeri: Bostancı bisiklet yolu başlangıcı..:p
( hava şartları zorlarsa yine sığınma yerimiz İskele olacaktır..)

Gelelim sürüş güzergahına:

Aslında asfaltta sürerek risk alıyoruz doğru..:D
Bizim için yapılmış olan bisiklet yolundan sürmek, yayalara, camlara, mangalcılara rağmen daha az riskli, bunu kabul etmek gerek..

Çünkü, duran arabaların ani hareketlenebilmeleri, kapılarını açmaları
ya da çok yakın geçmeleri bizler için büyük tehlike..:(

Biraz kalabalık oluşumuzdan kuvvet alıyoruz aslında..
Çünkü, şimdiye kadar on kişiden az olduğumuzda bisi.yolundan inmedik..
Bir de giderken hava çok fazla kararmamış oluyor,
kaldırıma in-çık olayı yok, biraz da buyüzden asfalttan sürmeyi tercih eder olduk..
Ben herzaman güvenli olan sürüşten yanayım biliyorsunuz. Ama çoğunluğun isteğine de kayıtsız kalmak zor..:D

Karar sizlerin tabi ama unutmayın: Dönüş yolunda bisi.yolu herzaman çok daha emniyetlidir..

Kazasız , belasız, üzücü olayların olmayacağı sürüşlerde buluşmak üzere...

Sağlıcakla kalın.....

Geri