Scudo Sports

27.Aralık.09 - BO-CE Gece Yarışı 2

En çok zevk aldığım organizasyondu.İyi gidiyordum fakat henüz 200-300 km anacak kullandığım zicirim koptu ve devam edemedim.İnşallah bu organizasyonun devamı gelir gerçekten çok iyi bir organizasyondu.Bora ve Cemal abilerime çok teşekkürler.

Scudo
specialized çadırının orda bisikletimin gidonuna takılı unutulmuş bi adet gözlük bulunmuştur, yarış sonuna kadar sahibi beklenmiş fakat sahibi gelmemiştir..

sahibi aranıyor.

Ben gelmedim ama benim gözlüğüm de Bakırköy Deniz Otobüsünde unutuldu . Takas düşünür müsünüz? :D

Şaka bir yana nasıl geçti Tolga?

Herkesin bisikleti arıza yapmış ya.

@tolgayalcin
@G. Akpınar

ben katılmadım görkem.. seyirci olarak ordaydım.. aslında katılmayı düşünüyordum ama sağ dizimdeki sızı beni korkuttu... girip düşersem daha kötü olur diye çekindim.. parkur hafif ıslak ve taşlık bölgeler vardı. yeterli ışıklandırmamda yoktu. start anında her ne kadar içim gitse , pişman olsamda girmemem mantıklı bi karar oldu...

(gözlük konusu güncel)

• Beğen
Tepkiler: krankmili
Öncelikle tüm yarışmacı arkadaşlara sergilemiş oldukları güzel görüntüler için teşşekkürler...

Benim dün akşam çekmiş olduğum görüntüler öncelikle bu akşam 19:00 ile 20:15 saatleri arasında D Spor ekranlarında Spor Center adlı haber bülteni proğramında yer alacak. Ve sonrasında daha sonra netleşecek bir tarih ve saatte 25 dk lik bir proğram olarak yayınlanacak. ( Bunun saatini yine sizlere bu platformdan duyuracağım...)

İkinci olarak Ntvsporda amatörler klubü adlı programda yayınlacağı tarih ve saatleri bildireceğim...

Duyanlar duymayanlara söylesin....

Geri