Scudo Sports

Delta MTB Race Gold Tour 2012 Planı

Delta MTB Race Gold Tour 2012 Yarışları Anketi

• Toplam katılım
    257
Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
yukardaki mesaj çıkarımlarla dolu bi mesaj olsa da, sanırım akıl yürütme mantığı doğru, çıkarımlar da doğru :)
(delta gold bu yıl sadece fiziki dayanıklılığı değil, zekayı geliştirmeyi de amaç edinmiş sanki :p)

şaka bi yana, ilk yarışın izmir olduğunu da göz önünde bulundurursak,
izmir için, 19 şubat'ın kesin tarih olduğunu duymaya ihtiyacımız var sanki.
bir de, izmir'de nerede yapılacak yarış?
henüz kesinleşmemiş olsa da, en azından muhtemel yerler konusunda bilgilendirirseniz
bu da içimizi biraz rahatlatır, bi süre idare eder bizi :)

Scudo
SELMLAR TEMUCİN BURDA YANNIŞ OLAN BU BÖLÜM YANİ ŞUANKİ BÖLÜM DAĞ BİSİKLETİ YARIŞLARI BÖLÜMÜYSE EĞER.BEN YARIŞLARI BURDA OKUMAK VE HABERİNİ ALMAK İSTERİM.CÜNKİ BEN YARIŞLARI BURDAN TAKİP EDİYORUM.DEMEKKİ BAKTIĞIMIZ YER YANLIŞ .:in:

@haceli yılmaz

orası öyle, geçen senelerde her iki yerden paylaşım olurdu hem kendi bölümünden hemde yarış sayfası altında fotoğraflar vs paylaşırdı. Bu sen yapılmamış :(

• Beğen
Tepkiler: haceli yılmaz
Arkadaşlar yarışla ilgili net bilgiler ve bilgilendirmeler önümüzdeki hafta ayrıntılı bir şekilde verilecek.

Şuanki çalışmalarımız şehir dışından katılacak arkadaşlar için yapılıyor. Konaklama yeme içme vs.

3 ilde olması 3 ayrı resmi kurumları kapsadığından süreç uzuyor.

En kısa zamanda en iyi sonuçlarla sizi bilgilendireceğiz.

delta bisikleti takdir ediyorum ki şöyle bir şey var tamam yarışları 3 .ilde yapın ama bunun çalışanı var okuyanı var bunlarıda düşünmenizi isterim bir de insanların maddi durumları var tabiki burdan izmire git gel kolay ve konaklaması var bunun istanbulda olması herkes için avantaj çünkü hafta sonu herkes boş ve rahat olacağı için herkesin imkanı olacağına kanaat getiriyorum bir de 3. ilde yapılacak istanbuldan nerden baksan izmire 3 otobüs insan gidecek yarışa ankara için yine aynı şekilde tarış sırası istanbula gelince bir bakmışın bir minibüs insan bu bence istanbuldaki arkadaşlarıma ve bana gerçekten çok büyük ayıp olur ama bu konuda delta bisikletin bizi mağdur etmeyeceğini temenni eder çalışmalarında kolaylıklar dilerim saygılarımla. BİSİKLETCİ54 :)

bu yıl federasyon mtb faaliyet programındaki yarışların 4'ü antalya, 3'ü istanbul...
izmir ve ankara'da 1'er tane yarış koşulacak. o da iptal edilmezlerse...

bu yüzden delta gold'un 3 ile yayılması en adil çözümdü bence.
en azından istanbul, izmir ve ankara civarı illerde oturan sporcular (ki sanırım ciddi bi çoğunluk oluyor) eşit zorluk çekicekler :)
iyi bi'şey :)

yarışları tek ile toplayıp nispeten daha kolay bi organizasyonla bu işi halledebileceken,
sesimize kulak vererek çok daha zorlu bir organizasyonu göze alan delta'ya teşekkürler :)

Yarışların nerede olacağı bir yana yağışlı mevsimlerde ve muhtemelen çamurlu parkurlarda gerçekleştirileceği aşikar. Dağ bisikletçileri olarak sanırım hiç birimiz çamur ve sudan çekinmeyiz ancak sonrasında üst değiştirme ve bisiklet temizleme olanakları sağlanması herkesin arzuladığı bir konudur. Bu işlerin masrafları ne kadar olur ya da sponsor rahat bulunabilir mi bilmiyorum ama bir kaç kabin ve en az 3-4 tazyikli su tabancası ayarlanabilirse katılan sporculara çok büyük bir iyilik ve jest yapılmış olunur. Geçen sene hatırladığım kadarıyla yarıştan sonraki en az bir saati, bisiklet yıkamak için var olan bir çeşmenin başında soğukta sıra bekleyip, sıranın farkında olmayan veya kaynak yapmak isteyen arkadaşlarımızla tartışarak geçirmiştik.

yol ve mtb yarışlarında alanya ilimize gıbta ediyoruz yılın pek çok ayında yarışlar düzenleniyor istanbul izmit bursa ve gaziantepte bu konuda fena değiller yalnız ciddi bisiklet kullanım oranına rağmen izmir bu konuda çok gerilerde malesef izmirli bisikletseverler olarak bu konuda maduriyet yaşıyoruz federasyon sanki göstermelikmiş gibi yılda birtek ekim ayında izmir çeşme alaçatıya mtb yarışı düzenliyor geçen yıl onuda iptal ettiler ki sebebini hala öğrenemedik şimdilerde sağolsun egepedal spor klubü ciddi çalışmalar içinde ama böylesi büyük bir kent için buda yeterli değil delta bisikletin özellikle şehrimiz izmire yoğunlaşmasını canı gönülden arzu ediyoruz umarım gereği yapılır

yarışlar hakkında hala bir tam bir bilgi yok ne zaman gün yüzüne çıkacak bilgiler?

@yetkin palgın

yazdıklarınızda size katılıyorum, ama İzmir'de oturduğum için yarışın İzmir ayağının da olmasını gönülden diliyorum, yol masrafı için bişey diyemiyeceğim ama bence konaklama sorununu "couchsurfing" usulü çözebiliriz (bilenler bilir ama bilmeyenler için; (link) )
Ben şahsen yarışmanın yapılacağı tarihler arasında 1 arkadaşımı evimde misafir edebilirim, (tam pansiyon :) ) ailemle birlikte kalıyorum, bisiklet koyacak kapalı alan da mevcut (apartman değil). Bisikletçiler, özellikle turcular Avrupada bu sistemle dolaşıyolar, ne yani? millet elin adamını evinde konaklatıyo, biz birbirimiz için yapamazmıyız yani??? bu konuyu ciddiye alırsanız, ayrı bir başlık açıp organize olabiliriz, bakarsınız güzel dostluklar ediniriz ;)

izmirde ciddi bir potansiyel var ancak yarış yok denecek kadar az yetkililer bu konuda yeterli bir çalışma yürütürlerse buradan pek çok yetenek bisiklet sporuna kazandırılmış olur

bu güzel bir fikir ama ben sizi dışlamak gibi bir niyetle böyle bir konuyu dile getirmedim ben sadece o kadar insanın oralarda sıkıntı çekmesini kimse istemez ama bu fikri değerlendirmek lazım teşekkürler

• Beğen
Tepkiler: ASinanB
@ASinanB

bu güzel bir fikir ama ben sizi dışlamak gibi bir niyetle böyle bir konuyu dile getirmedim ben sadece o kadar insanın oralarda sıkıntı çekmesini kimse istemez ama bu fikri değerlendirmek lazım teşekkürler

• Beğen
Tepkiler: ASinanB
Kesinleşen bir bilgi yokmu??

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri