Scudo Sports

19 Ağustos Pazar İstanbul Tanışma Turu...

hoşgeldin sefalar getirdin....
serkan sanırım bi terslik olmaz ise saat 9 - 9:30 arası beylikdüzünden geçersiniz bende oradan katılacam geziye. cumartesi gününü iple çekiyorum...

• Beğen
Tepkiler: Serkan Taşdelen
Scudo
Cumartesi ve Pazar günü yanımda olacak arkadaşlara şimdiden çok teşekkür ederim.

Bana 24 saat aşağıda ki telefon numaralarından ulaşabilirsiniz.

Yolda haberleşebiliriz. Nerede saat kaçta olacağımız belli olmayabilir. Malum yol hali.

Tel: 0535 513 58 53
0544 550 31 76

Sevgiler...

• Beğen
Tepkiler: Emir Alaca
Pazar günü kadiköyde olmaya çalışacağım
Şimdiden herkese selamlar
Yolun açık olsun abi...

@Serkan Taşdelen

Çok sagol özelimede bırakmışsın. inşallah Cumartesi gününden tura başlayacağız

serkan geliyor istanbul coşuyor umarım medya gereken ilgiyi gösterir göstermesede olur sadece bisikletforum yeter istanbul a selam

@sgtalper

Medya'nın haberi var mı? İmkanı olan arkadaşlar medya'yı haberdar etse ne iyi olurdu diye düşünüyorum. En azından, bisiklet kullanımının yaygınlaşması açısındın...

Şu an itibariyle,bu muhteşem projenin son ayağına aynı tarihte İstanbul dışında bulunmam nedeniyle üzülerek katılamıyorum :( .Ancak küçük bir ihtimal hala var bunu zorlamaktayım.Hoşgeldin Serkan...

@elman_temel

ooo kimler geliyormuş buralara,elmanım ben seni alırdım misafirde ederdim seve seve hemde ,fakat pazar sabahı bursaya yola çıkacağım bisikletim orada kaldı biliyorsun.alıp geleceğim oradan dönmem akşamı bulur. guruba bir haber vereyim sana ulaşsınlar.

Evet arkadaşlar,yarın kısmetse Serkan 13.30 sularında Taksim meydanın da olucak..Karşılamaya komitesinde Ender Abi ve bazı arkadaşlarımız orda olucak sanırım program değişmediyse..

Tekrar bilgilendirme...
Pazar günü Serkan ile İstanbul turu yapılacak.. Beşiktaş iskelesinde saat 10.00'da buluşuyoruz ve kadıköy caddebostan sahilinde tam takım toplanıyoruz. Güzargâhımız Tuzla olucaktır..inşallah..

Kask,eldiven,gözlük,lastik tamir setinizi..almayı unutmayınız..;) görüşmek dileği ile.

Bende katılmak isterim yenikapıda oturuyorum ama sabah caddebostanda antreman var orda olacağım antremandan sonra sizlere katılırım.

Merhaba Arkadaşlar,

Bikaç değişikliği bildireyim; Sabah 7:00'de Silivri'den çıkıyoruz. 14:00 gibi Taksim Meydanda olmayı planlıyoruz. Bir sorun olmaz ise tabi.

Medya olarak TV8 ve Radikal Gazetesi yanımızda olacak. Benim irtibata geçtiklerim bunlar. CNN Turk ile Pazartesi Akşamı canlı yayın programı yapıcaz.

Ayrıntılı bilgiyi yazarım...
Görüşmek dileği ile..

Sevgiler...

• Beğen
Tepkiler: kalkmazdüşmez
Serkan Abi Tekirdağ'dan İslam GÖLGE bana bir KM Saati Yuvası gönderecekti, pazar günü alacağım onu senden aklında bulunsun istedim :) ..

Bir de inşallah, pazar günü bisiklet yollarındaki mangalcılar canımızı sıkmaz güzel misafirimizin yanında..:cool:

Pazar günü Kadıköy'deyim aksilik çıkmazsa.
Serkan abiyi bayağı bir kalabalık karşılayacak

@Bulunmaz

Sabah o saatte olmuyorlar, ama öğlenden sonraki saatlerde hakikaten
insanın canını sıkmaya başladılar, geçen hafta bisiklet yoluna gazoz kapağı
dizenler bile vardı. Çimen diye birşey bırakmadılar o da başka bir olay
Ama toplanacak bisikletli sayısı bu insanları denize
dökmeye yeter de artar bi sorun çıkarırlarsa :D

@Cevat_Genc

Sizler ile tanismak cok guzeldi arkadaslar, Ozellik ile SERKAN umarim gezin sirasinda derledigin bilgileri ve fotograflari bir fotograf sever olarak yakin zamanda raflar gorur ve alma imkanına sahip oluruz...

Simdiden yeni projelerinde başarılar diler, bisiklet severlerin her zaman senin yanında oldugunu bilmeni isterim...

Çok güzel bir geziydi.
Benim açımdan epey yorucu geçtiğini söyleyebilirim
Çektiğim fotoğrafları akşam foruma ekleyeceğim...

Katılan herkese teşekkür çok güzel bir gün geçirdik Serkan kardesimiz ilede görüşme fırsatı bulduk çok keyifliydi... Gezilerimizin devamı dilgiyle ..

• Beğen
Tepkiler: kalkmazdüşmez
Geri