Scudo Sports

İzmir Dağ Bisikleti Grubu

Yok Aytaç hayati bir durum değil ama sağlık işte, herşeyin başı :( Sormanız yeter sağolun arkadaşlar.

Scudo
Cok cok gecmis olsun aybars abi.İnsallah sagligina en kısa surede kavusur aramiza dönersin

Aybars Abi geçmiş olsun, aman dikkat et kendine. Her türlü hastalık çıktı bu devirde, korkutma bizi. :)

Sağolun arkadaşlar; 1 hafta bisikletsizlik beni öldürmez :) Askerde 14 ay binemedim :)

Ben zaten gidemedim abi ya.Dün tam İzmir'e ayak bastım bucaya geldim görünce (valizimle birlikte) hemen servisten indim Aytaç Abi,Eren,Emre ve yamin gidiyorlardı yurda gidip bisikletimi alıp katılacağımı söyledim ayrıldık yurda gittim hemen yurda bi vardım bisikletin yanına ön göbek arızalı gidemedim.
Bugün de direksiyon sınavım var hiç bir yere çıkamadım.
Ama Aybars abi cidden dediğin gibi bir çok bisiklet kullanıcısı var ama birbirinden haberi yok bugün sabah çeşme taraflarına gittim arabayla o kadar bisikletli var ki anlatamam.Yani dediğine bugün daha da bi kanaat getirdim.Keşke heğp beraber gezilse;emin olun alınan zevk te katlanacak ama organize olamıyoruz bi türlü.

@matrixod

Aslında herkesin birbirinden haberi var da dayanışma yok. Herkes çeşitli kompleksler ve kimlik arayışı içinde gibi davranıyor.

Mesela bizim bu başlığa bak, kaç kişiden başka plan duyurusu gelmiş? Ben eminim ki bugün illa birileri Balçova tarafında binmiştir, illa birileri haftaya yapılacak yarış için Evka3 tarafına gitmiştir.

Acaba Karşı Bisiklet kampına ziyarete giden oldu mu? Yanmıştır çocuklar bu sıcakta

Sırf balçova tarafi değil.Ege kampusu cvarinda bagimsiz 6kisi gordum yesilderede grup halinde 7-8 kisi inciraltinda 2ser kisilik gruplar halinde 5 grup gordum guzelbahce dekileri sayamadm bile eminim bırçogu forumu bile bilmiyorki gruplara katilsinlar.
Yarış mi¿ Yeni duydum... :)

@Aybars Öge Sürücü

yok yanmadık aybars.sabah erkenden çıktık .yolumuz kısaydı ve yarım saat içinde Belenbaşı köyüne vardık. klasik gözlemelerimizi yedik.Kırıklar'a doğru yola koyulduktan sonra ise rüzgar vardı azıcık:))Kırıklardan sonraki yolumuz ise tamamen ağaçlarla kaplıydı ve havası çok güzeldi.ancak yinede çıkarken ter içinde kaldık diyebilirim.hem sürekli yolun çıkış olması ve çok taşlık olması bizleri çok zorladı.Kamp alanına geldikten sonra ise eşsiz bir manzara bizleri bekliyordu.izmir ayaklarımızın altındaydı iki gün.Bir yandan güneş kendisini gösterirken diğer yandan rüzgar havayı serinletiyordu.Sözün kısası çok zevkli iki gün geçirdik.

Ben ve grup arkadaşlarım yeni bir parkur keşfetmenin sevincini yaşadık.Sizlerlede paylaşmaktan büyük zevk alırız inan ki.

İzmir'li Bisiklet sever dostlarımıza hayırlı olsun şimdiden:))

@Aybars Öge Sürücü

fotoğraflar Bünyaminde..ancak hemen öyle fotoğraflar yok..biraz merak edin bakalım:))

Arkadaşlar bu haftasonu cumartesi olması koşulu ile eğer bir plan yapacaksanız kesin geliyorum ;) Haftasonu tek olarak 91 km gezi yaptım.Güvenim biraz daha yerine geldi umarım sizi yavaşlatmam ;)

• Beğen
Tepkiler: matrixod
Arkadaşlar bu haftasonu ben sınavlar sebebiyle kapalıyım. Şimdiden planları yapın.

Evka3'te bir dağ bisikleti yarışı yapılması planlanıyor. Ama hiçbir bilgi yok saat ve tur sayısı hakkında. Yalnız Evka3 - Çiçekliköy arası inanılmaz parkurlar var.

İzmir Dağ Bisikleti Grubu başlığı sessiz kalmış. Arkadaşlar ben yokum diye başlık boş bırakılır mı; kim nereye gidiyor?

herkes birbirine sorarsa, kimsenin biyere gitmeye gönlü yok demektir. :)))
Biri şuraya gidelim demeli kanımca..

Geri