Scudo Sports

Manisa Spil dağına ilk kar düştü....gitmesem olmazdı:)

@grslbrn

e 13 yaşındaymışım ozaman:) 21 yaşında olduguma göre.
evet benim içinde unutulmazdı çünkü ilk yarış izleyişimdi:)
insanlar sağda solda tepelerde izliyordu.
güney kebabta bir garson var avrupa yakası dizisindeki gaffura benziyor.
hem lezzetli kebap hemde eğlenceli garson:D

• Beğen
Tepkiler: Gürsel BARANLI
Scudo
dream boy ben de dün simav dağına tırmandım. sıcaklık -4 dereceydi ve hafif kar düşüyordu. fotoğrafları çektim nasıl yayınlayacağımı bilmiyorum bana yardım edermisin. fotoğraflarını çok beğendim.

• Beğen
Tepkiler: dreamboys69
tebrikler güzel tur olmuş , fotolar içinde teşekkürler

• Beğen
cesaretin ve resimler icin teşekkürler. tabi bölgeyide bilmeniz her hangi bir risk bırakmıyor

• Beğen
Helal olsun.İşte bisiklet sevdalısı budur.Yazın binip,kışın boşversene diyen bu sevdada eksiktir zaten. Birşey merak ettim;
@dreamboys69
Lastiklerin özel mi? Ne zamandır ben de karda biniyorum ama lastik konusunu merak ettim.Kar veya buz için bi bisiklet lastiği varmı özel. :bilmiom:

bisikleti alırken üzerindeki lastikler.özel değiller ama dişleri tutunmak için güzel;)

sipilde eksi on derecede ve bisikletle hayran oldum soğuktan etkilenmemek için çok hazırlanmış olmalısın bu güzel manzara için teşekkürler

• Beğen
güzel gezi olmuş uğur,geçen pazar bende çıktım spil milli parka,kışında çıkmak istiyorum inşallah beraber pedallarız.

gezin çokgüzel manzaralı,yer yer kasvetli,soğuk ve patlaklı olmuş :D
paylaştığın için sağol devamını bekleriz!

zor bir gezi olduğu belli ellerinize sağlık

Harika bir gezi olmuş muhteşem yav :). Seneye Manisa 'ya yerleşiyorum beraber pedallarız inşallah bisikletimide getireceğim.

kar ve bisiklet yakışıyo gerçekten, yazın ortasında bunu bizle paylaştığın için teşekkürler, ama gene de karlı bir gezi tek başına riskli, biz bu tür gezilerde en az 10 defa düşüyoruz, bu yüzden tek başına, karlı gezilere dikkat bence.

yahu bu sıcakta ne de iyi oldu bu seriiiin manzaralar hem de bir o kadar SERİN bir bünyeyi izlerken...

ilk kar da yollardayım :))))

:D sencer bu sıcakta kar düşmedi yalnış biliyorsun konunun ne zaman başlatıldığına bakarsan geçen yılın 12 ci ayı yanı kışın tam ortası malesefki bir uyemiz bu kadar eski konuya mesaj atmış şimdi ise uyelerin aklı karışıyor bende ilk başta bu sıcakta karmı yağdı bi göz atıyım dedim bi baktım ki konun başlangıc tarihi 2008 12 ci ayı :D

Geri