Scudo Sports

50 cm kadrolu sora sistemli yol bisikleti

@Murat Bolel

@erphan
Hocam hic tartma sansim olmadi bende cidden merak ediyorum aslinda :) 10 kg mi gecmez diye dusunuyorum ama

Scudo
@fevzi.avcıbaşı

sanal pazar üzerinden istediğiniz kredi kartına 12 ay taksite dahi bölebiliriz

ilan günceldir sadece kadro takası veya katlanır bisikletle takas tekliflerine açığım. sanal pazar üzerinden bütün kredi kartlarına 12 aya kadar taksit imkanı mevcuttur. Bisikletim kesinlikle memnuniyet garantilidir.
DEtaylı bilgi için irtibat:0506 217 48 79 (avea)

Yeni alacağınız 57cm demişsiniz ama size uygun kadro 59cm olması gerekmiyor mu?

@Enes Çatal
Mtbtr deki programdan yol bisikletini secip bacak boyumu girdigimde 57 cm gosterdi.boyum 1,83 ic bacak boyum 87 cm.1. Sayfadaki ilk resimde de eklemistim

Boy 185 yazmışsınız gerçi yine 59 cm çıkıyor burada, tabii en güzeli deneyip almak.
(link)

Bisikletin en son guncel hali;
http://imgim.com/20130823_204244_hdr.jpg

Eski sele borusu kozmetik olarak oldukca yipranmis cizik ve kisaydi en azindan satana kadar kullanabileyim diye daha uzun sifir uno marka sele borusu aldim.

Selesi cok rahat ve hafifti ama rengi soluk oldugu icin bisikleti kotu gosteriyordu sportourer x-race sele taktim.

Ruble ve zinciri degistirerek 9lu sisteme gectim. Sti sora kol ,attiricilar ve aynakol zaten 9luydu.Rubleyi 9lu 25-12 HG50 ile degistirdim.

@Enes Çatal

Verdiginiz linkteki siTeden hesaplayinca 59 cikti bende de haklisiniz. Benim hesapladigim yerde 57 cikmisti ama. 57-59 kadro ile takas olur diyelim o zaman. Deneme sansi her zaman mumkun olmuyor

ilan günceldir. katlanır bisikletle takas olur. 57-59 cm kadro takası olur

bisiklet satılmıştır artık çanakkale sokaklarında görülebilir :) konu kilitlenebilir

Geri