Scudo Sports

Bisiklet Tavsiyesi

teşekkür ederim hocam bende gidip alcam castello yu ya hoşuma gitti gerçekten..hayırlı olsun sna da tekrar

Scudo
@ömer abdullah demir

Bu yenibir reklam çeşidimidir, nedir

abi bence sen Ümit Corvette 26 QUANTUM şu bisiklete bak fiyatı 250 lira civarlarında googleden soruştur bence senide taşır

mehmet emin hocam bu bisikletin kadrosu falan gerçekten alüminyum mu??hani 230 tlye çok iyi de..yarın bende gidicem sirkeciye..kafaya koydum alıcam..ağırlığı nasıl peki kaç kg biliyor musunuz?

@fatih yılmaz

fatih hocam ne yaptın aldın mı? aldığımız satıcı alimünyum olduğunu söyledi ve adam bize çok güvenilir gelmişti temiz yüzlü biriydi.. anlayacak kadar teknik bilgiye sahip değilim kilosunu da bilmiyorum

• Beğen
Tepkiler: afatihyilmaz
@Mehmet Emin Soysal

yok hocam alamadım daha araştırıorm..ama ctesi gittim ben sirkeciye,eforla konuştm da castello zaten yokmş ordaki kronlar da hoşuma gitmedi pek..aslı bisikletten borla alcaktm ellerinde yokmş aradılar ortaköyde varmş,gaza geldim bindim tramway kabataşa kadar geldim..bir trafik bir trafik anlatamam..sonra btaşta indim geldim pendiğe geri..işimde vardı zaten..ama alıcam bakalm kararlıyım bu akşam kartalda şrin bisiklete gideceğim..almışken iyi birşey alayımda kullanayım seve seve..içimde ukte kalmasın,ben biraz cinsimdir o konularda :d alırım bi gazla beğenmeme bidaha da binesim gelmez..:D böle işte..sen nasıl memnun musun?

@fatih yılmaz

inşallah gönlüne göre bulursun evet gayet memnunum.. diğer forumlardaki arkadaşlar o paraya alüminyum kasa alamazsın demişler. ben de şimdi yana yana bir mıknatıs arıyorum anlamak için(galiba öyle anlaşılıyorumuş) içime kurt düşürdüler

Geri