Scudo Sports

Trek 6500 SLR - Disc - 2006

Ben de yorum yapacam ama yazacaklarım aynı olacak.. 8) Gördüğüm 2.el en sıfır bisiklet.. Alana da satana da hayırlı olsun.. Temiz toplum, temiz bisiklet :D

Scudo
yahu herkesin dedigini tekrarlamak gibi olmasin ama!! BU BİSİKLET SİNİR BOZUCU DERECEDE TEMİZZZZ :D :D :D

Nasil kadrolarinizi boyle piril tutabiliyorsunuz bi anlasam!!! Benimki 1 yasini doldurmadi her biyani cizik icinde!!! Yani.. kadro fena durumda diil ama tasti daldi zirtti pirtti ciziyo iste!!!

Bana bak Ozcan kardesim, bunun cevabi olsa olsa tembellik!! Hic kullanmadin sen bu bisikleti di mi?? Ondan bu kadar temiz :D :D

vallahi, bir sene beklemis olsaydim, kacirmaz ben alirdim. hele 575 Euro'ya, karada havada.. ah ah.. ama tabii bi de soyle bisi var, benimkisi kirmizi :D

Merhaba.
Eğer şartlar müsait olursa, alacağım.
Özcan ile konuştum, yarın bakmaya ve büyük ihtimalle almaya gidiyorum bisikleti.
Taliplerine üzüntüyle duyrulur..

walla herkesin dedigi gibi bisiklet çok güzel, temiz, ucuz, daha ne olsun inşallah satıp ihtiyacını karşılarsın özcan abi.. :)

@BBK

Bisiklet satılmıştır. Alan arkadaşımıza bundan sonraki km.lerinde kazasız belasız sürüşler dilerim

Sevgili Küheylan,
Nice km.leri beraber devirdik. En zevk aldığım, olmıcak delilikleri yaptığım mavi oyuncağım.. Yeni sahibini üzme, tekerin düz bassın, elveda :D

Bisikletforuma ve güzel yorumlarını paylaşan, tüm arkadaşlarıma teşekkürler.

konu kilitlenebilir..

Geri