Scudo Sports

Otoyollarda antreman yapmak,,!!

Scudo
@secwoo

Kendi ilettiğim mesajımın gazına gelerek acaba otoyolda rahatlıkla bisiklet sürülebiirmi düşüncesi ile beraber ilk otoyol sürüşümü gerçekleştirdim 78km 3 saat 45 dakika sürede turumu bitirdim.

bayrampaşa(şehir içi). otobana aksaray vatan caddesi girişi hiç durakalmadan - bahçeşehir

bahçeşehirde arkadasımı ziyaretten sonra kesinlikle kanımda yükselen adrenalin seviyesi beni tekrar otobana itti :))

bahçeşehir - yıldırım mahallesi oto yol çıkışına kadar.

Polisle bir sorun yaşamadım. 2 tane trafik polisi cıktı önüme. Tek kelime bile söylemediler.

Sonuçta otoyolda kullanmak hakkımız bence. Eğer bisikletseverler birleşirse otoyolda bisiklet için 1 şerit ayrılması için bir eylem ve kampanya bile düzenleyebilir, imza toplayabilir ulaştırma bakanlığına gönderebiliriz.

saygılar.

@gokhancan

keşke söylediğin gibi olsa ama çok zor
saatte 120km/h ilerleyen bi araba kontrolünü kaybetse ve senin şeridine girse düşünsene olacakları

@keremkeke

Haklısın biraz cahil cesareti sergiledim sanırım. Ama her otoyolda bir şerit bisiklet sürücülerine ayrılmalı.

Biraz zorluda olsa sorunsuzca turumu tamamladım.

saygılar.

@gokhancan

Bence olabilir,mantıklı.Kanımca otoyolda bisiklet yasağı bisikletçiye haksızlıktır ve bu yasak bizlerin güvenliği düşünülerek konulmamıştır;şehir merkezlerinde yaşam alanı bulamayan bisiklet otoyoldan da kovuluyor.Şehir merkezlerinde terör estirenler burda daha da azıyorlar.Tam bu nokta da belki de bisikletlere otoyolda (en azından güvenli şeridin üçte biri kırmızı şeritle ayrılabilir) yer açılması belki de bu yolları daha güvenli hale getirebilir.Çok sefer otoyola giren biri olarak şehir merkezlerinden çok daha güvenli buluyorum ve bisikletçileri bu yasağa karşı çıkmaya çağırıyorum.

@eros3

Hocam bisiklet hakatten kullandıkça insanı açan bir taşıma aracı.

Bende ilk basta gıpta ile bakıyodum ama bu gun yaptıgım yol sonucu hala daha gidebilecek enerjimin olması ve 1 aylık surucu olmam. inanılmaz derecede hoşuma gidiyor.

Kesinlikle Türkiye Bisiklet Federasyonu ne iş yapar?

Biz kendimiz örgütlenmeye çalışıyoruz ama ülkemizin kurumları sanki biraz uyuyor gibi.

saygılar.

Geri