Scudo Sports

Konya

arkadaşlarson 2 aydır hafta sonları çok yoğun olduğumdan size katılamıyorum. bu yüzden çok istememe rağmen bir türlü çoğunuzla tanışamadık. ancak akşamları iş dönüşü çıkabiliyorum. bu akşam da kampüs turu yapmayı düşünüyorum. katılmak isteyen olursa 18:30'da realin önündeki benzinlikte olacağım. gelen olursa çok sevinirim. hem tanışmış oluruz hem de gezmiş oluruz. müsait olan tüm arkadaşları beklerim.
faruk için not: dün akşam çıkamadık ama bugün gelebilirsen sevinirim.
yunus için not: geçenlerde de çıkacaktık ama o iptal oldu, bu akşam bekliyorum.

• Beğen
Tepkiler: Abdülhamit Topçu
Scudo
Gezi anonsu:
Pazar günü sabah saat 09:00 da Şerafettin camisi(Valilik binası karşısı) bahçesinde buluşup ÇATALHÖYÜK civarına gidip döneceğiz. Gidiş güzergahı pazargünkü koşullara göre belli olacağından katılımcıların randevu saatine yetişmesini tavsiye ederim.
Yol, hibrit, mtb serbest.
Yavaş bir tur olacak, tüm dileyenler katılabilir.
Not: KASK TAKMAK MECBURİDİR.

@Mesut Girgiç

Çok güzel oldu ben de gitmek istiyordum. Bakalım kazılar ne aşamada. Senede bir kaç kez teftiş etmek lazım kazı çalışmalarını. Bu üzerimize milli vazifedir.
Ayrıca hem kask takacağım hem yavaş gideceğim. Kask takacağım derken takıntı oldu ya unutursam:Skull-175

• Beğen
Tepkiler: sadık1964
@bisikletseven

SEn düzenli kask kullanıcılardansın, unutmazsın.
Ayrıca şunu diyeyim, eğer ben kask takmayı unutursam ben de tura katılamam, yani bu kural herkes için geçerli ve istisnası yok.
Ama elinde, evinde hiç kaskı olmayan, daha önce hiç kaskı olmamış biri şayet kask almaya da niyetli ise ona bi sefere mahsus müsamaha gösteririz tabiki. Amaç bisikletten soğutmak değil. Sağlık için yapılan bir etkinliği sağlık kurallarına göre yapmak. ;)
Koşullar bizi bu zorunluluğu ortaya koymaya itti. Çoğunluk kasklı bisiklete binilmesinden yana. Onun için herkes çoğunluğa uymak zorunda. Zaten ekibimizde çoğunluk ta artık kask takıyor yani bence hiç bir sorun yok.

@Mesut Girgiç

Kask takmayana MİĞFER takalım

@Mesut Girgiç

Mesut abi amacım konuyu sulandırmak değil, kask takmadan geleceklere gönderme yapmaktı. Konudaki hassasiyetine saygı duyduğumu da belirtmeyi uygun buluyorum.

Meteorolojiden baktım hava açık görünüyor rüzgar da fena değil. Enson gittiğimizde rüzgar fırtınasına kapılmıştık. İşaAllah öyle olmaz.

@Murat Uluoğlu

Szin yerinizde olsam kaliteli bir şeyse niyetiniz; Rusya'dan getirirdim güzel bir dağ bisikleti.
Diliniz de bu yöndeymiş.
Selamlar...

• Beğen
Tepkiler: Murat Uluoğlu
@42FY
ilginize teşekkür ederim, artık bir sedona sahibiyim... ama iyi fikir, fiyat uygun olursa ileride rusyadan bir yol bisikleti düşünebilirim.

Kızlar 20-25 yaşındayken futbol topu gibidir peşinden 22 kişi koşar:eek:
25-30 yaşınd...ayken basketbol topu gibidir peşinden 10 kişi koşar:p
30-35 yaşındayken tenis topu gibidir peşinden 2 kişi koşar;)
ama 40 yaşından sonra yakar top gibidir atarsın herkez kaçar:Skull-175 :Skull-175 :Skull-175

• Beğen
Tepkiler: Abdülhamit Topçu
Mesut Hocam siz pazar günü hangi bisikletinizle iştirak etmeyi düşünüyorsunuz. Obruk etrafı mtb turu oluyormuş diye duyduk.

Geri