Scudo Sports

Konya

Merhaba arkadaşlar, bilhassa konyada ikamet eden arkadaşlar hepinizi bekliyorum. Buradan iletişimde ve takipte olalım, kopukluk yaşamayalım. Biliyorsunuz ki hayat bisiklet binmeye benzer pedalları çevirmeyi bırakırsan düşersin. O zaman çevirmeye devam. Görüşmek üzere

Scudo
Merhaba arkadaşlar, bilhassa konyada ikamet eden tüm bisiklet yarenleri; hepinizi bekliyorum. Buradan iletişimde ve takipte olalım, kopukluk yaşamayalım. Rağbet olursa yeni bir portal kurarak orda buluşalım diye düşünüyorum. Biliyorsunuz ki hayat bisiklet binmeye benzer pedalları çevirmeyi bırakırsan düşersin. O zaman çevirmeye devam. Görüşmek üzere.

Bu linke gel yaren
https://www.bisikletforum.com/showthread.php?t=71296

@Çınar Daş

Kusura bakma kardeş, Ramazan ayına özel bir cevap olmuş tam benimki. Kafa bulanıkken neler yapıyorum ben yaw!:eek:

gevele birşey sorcam dostum bu tasarladığın t-shirtlerin şablonlarını nerden aldın ? link verebiliri misin ?

@Çınar Daş

bi arkadaştan edinmiştim, sadece tshirt halindeydi. Bilgisayarda biyerlerde ama bulunca kendi siteme atıyım ordan alabilirisiniz.

19 EYLÜL 2010 PAZAR günü saat 09.30'da SİLLE YOLU-ERENKÖY Otobüs Hareket Merkezi'nin Karşısında buluşarak; MTB bisikletler ile Sille-Sulutas-Takkeli Dağ Arkasından Altınapa Barajı... Oradan da Göstenlik Yaylası... akabinde pınar başında aperatif yemek ve sonrasında da Dere Yolu'ndan evlere dönmece inşaallah.

NOT : 1 gün öncesi yani 18 Eylül Cumartesi saat 07.00'de Tıp Fak. Karşısı Çeşmede buluşup yol ya da hibrit bisikletler ile bi Beyşehir'e varıvırıp gelivirelim inşaallah. (Bisikletler 1 nolu perondan 07.05'de hareket etmiş olacaktır. Aşağıda Beyşehir yolcusu kalmasın)

@AHMTB

Hocam beni yedekte çekersen Pazara gelebilirim. Benim oğlanın pisiklete güvenmiyomda. Tamam dirsen çaldır kapat ben seni ararım.:in:

• Beğen
Tepkiler: AHMTB
@gevele

Senin o meşhur SADANA marka bisikletin gidonuna ip bağlar çekerim çekmesine de..... çekerken gidon kırılır diye korkuyorum...:)
Sen yine de gel Yasinim.... Hem...ne demiş atalarımız...?

Süt vermeyen ineği çekerler SABANA....
İnceldiği yerden kopar SADANA...
Bunu bileydi eğer MARADONA....
Şimdi olmazdı bir DANA...
Alırdı kendine bir SEDONA.....:rolleyes: (Ne alâka ama..???)

@aslankangal

Kaptan gece çok hastaydı. Acile gitti, serum taktırdı. Kusma, karın ağrısı...vb.
Mesaj yazmaya dahi hali yoktu. Ancak yeni yeni kendime gelebildim. Yarın inşaallah birlikte oluruz.
sağlığımızın kıymetini bilelim. o olmadan hiçbirşey olmuyor.

Geri