Scudo Sports

4 Temmuz - 9.tur kartepe -trenle -

@hüseyin karakurt

hüseyin katılım çok doğu ile gideceğiz ve saat tam 11.40 da maşukiye kavşağında ekip hazır olur ben kesin seni cepten arayacağım turanzayı uğuru ve onuruda,
hepimiz kavşakta buluşuruz gerçi onur şok markete gelecek onunla ve aytekinle orda buluşarak maşukiye kavşağına doğru hareket edeceğiz

http://img171.imageshack.us/img171/5411/hpim1858.jpg

maşukiye kavşağı
18 tabelanın olduğu yer
18 km otele kadar olan yer bizi ilgilendirmiyor biz 14 km tırmanarak kuzu yaylasından, 21 km toplam rampayı alarak 1640 da olacağız

Scudo
kudu dost..aziz kardeşimiz Anadolu yakasındandır..çamlıcada oturuyor kendisi

@hüseyin karakurt

hüseyin dostum saat tam 10.10 da arifiyede trenden ineceğiz

saatler

(link)

@Goflet

o.k dostum

1- kudu
2- ersoy
3- alper temircan -avrupa
4- semir
5- kaşif
6- enver avcı -avrupa
7- soner- avrupa
8- samet
9- selim :in: :in: avrupa
10- goflet :in: :in: avrupa
11-şeref konuğu apaçi hasan -avrupa
12- enver akdemir avrupa
13- y .toygar -
14- tuğba avrupa
15- nostoc domenica
16- berk yıldırım avrupa
17- fuat şehler
18- gökhan -avrupa
19- aziz -anadolu
20- m.cihan kara
21-adem ay

dostlar
bu durum cumartesi akşamına kadar değişmezse saat 07.30 da haydarpaşada buluşarak 08.00 doğu trenine bineceğiz ve arifiyede ineceğiz saat 10.10 da
maşukiyeye 20 km pedal basarak yol üzerindeki şok marketten alışveriş yapacağız
saat 11.40 da maşukiye kavşağında turanza ,uğur ,aytekin , onur,hüseyin, abdullah ve farukla buluşarak 10 dakika soluklandıktan sonra tırmanışa geçiyoruz

toplam 28 kişiyiz herkese bol şans

- kudu -azraille konuşacak :46:
2- ersoy -azraille pişti oynayacak :46:
3- ömer başkıran- azrailin başını kırabilir :violent-s
4- semir zati azraili fena dövdü -29 mayıs turu -:box2:
5- kaşif- dördüncü boyuttan saldıraya geçecek:vroam:
6- enver avcı -azraille randevusu var :smily143:

arkadaşlar benim bilgi eksikliğimden kaynaklanan bir olay olmuştur hatamı kabul ediyorum yukarda bahsi geçen azrail bir melektir ve şeytan değildir ben şeytanı kastettim azrail ile şeytan karıştı forumdan özür diliyorum bu tamamiyle benim hatamdır
evet şeytanla işimiz olacak kartepede
özürler

:in: :in:

Yarın rivaya iniyim bi denize gireyim pazara enerji toplıyayım hemde bacaklar açılmış olur :)

Kudu abi, ben de anadolu yakasından katılmak istiyorum.

Offroad kısımda slik lastikle idare edilebilir mi? yoksa dişli lastik takacam.

şahsım olarak silik lastikle idare ediyorum kilom 83 amma velakin kastiklerim silik olmasına ramen çift kat kevlar korumalı 1.75 swalbe maraton plus bilmiyorum normal silik bir lastik idare eder mi

@Hakan Özgöz

hakan offroad 7 km çıkış bir de iniş etti 14 km bu yol kayalıklı offroad yol bir arkadaşımız slik lastikle geldi ve inişte çok yavaş indi sürati ayarlarsan yavaş inersen bir sorun olacağını zannetmiyorum

samet dostumuz işi dolayısyle gelemiyor

1- kudu
2- ersoy
4- semir
5- kaşif
6- enver avcı -avrupa
7- soner- avrupa
8- hakan
12- enver akdemir avrupa
13- y .toygar -
14- tuğba avrupa
15- nostoc domenica
16- berk yıldırım avrupa
17- fuat şehler
18- gökhan -avrupa
19- aziz -anadolu
20- m.cihan kara
21-adem ay

dostlar
bu durum cumartesi akşamına kadar değişmezse saat 07.30 da haydarpaşada buluşarak 08.00 doğu trenine bineceğiz ve arifiyede ineceğiz saat 10.10 da
saat 11.40 da maşukiye kavşağında turanza ,uğur ,aytekin , onur,hüseyin, abdullah ve farukla buluşarak 10 dakika soluklandıktan sonra tırmanışa geçiyoruz

toplam 28 kişiyiz herkese bol şans

http://vortex.accuweather.com/adc2004/common/images/wxicons/52x40/02.gif
Mostly sunny. Winds from the NNE at 17 km/h.
Realfeel®: 31 °C
High: 31 °C

(link), Jul 4
(link)

http://vortex.accuweather.com/adc2004/common/images/wxicons/52x40/34.gif
Mainly clear. Winds from the NNE at 6 km/h.
Realfeel®: 18 °C
Low: 19 °C

Süleyman UZUNKÖPRÜ
Faruk UZUNKÖPRÜ
Hakan Tuğsavul
bizleride ekleyebilirseniz seviniriz.

@Süleyman Uzunköprü

hoş geldiniz dostlar

:in: :in: :in:

1- kudu
2- ersoy
4- semir
5- kaşif
6- enver avcı -avrupa
7- soner- avrupa
8- hakan
12- enver akdemir avrupa
13- y .toygar -
14- tuğba avrupa
15- nostoc domenica
16- berk yıldırım avrupa
17- fuat şehler
18- gökhan -avrupa
19- aziz -anadolu
20- m.cihan kara
21-adem ay
22-süleyman uzunköprü
23-faruk uzunköprü
24-hakan tuğsavul

dostlar
saat 11.40 da maşukiye kavşağında turanza ,uğur ,
aytekin ve onurla şok market önü ,hüseyin, abdullah ve farukla arifiyede saat 10.10 da buluşacağız

toplam 31 kişiyiz herkese bol şans

http://vortex.accuweather.com/adc2004/common/images/wxicons/52x40/02.gif
Mostly sunny. Winds from the NNE at 17 km/h.
Realfeel®: 31 °C
High: 31 °C

(link), Jul 4
(link)

http://vortex.accuweather.com/adc2004/common/images/wxicons/52x40/34.gif
Mainly clear. Winds from the NNE at 6 km/h.
Realfeel®: 18 °C
Low: 19 °C

dostlarım
göstermiş olduğunuz ilgi ile bu zorlu geziye geldiğiniz için müteşekkirim ısı 31 derece olacaktır yeni gelen arkadaşlara kılavuzluk yapacağım özellikle kuzu yaylasından sonra yol karışıktır 3 yol ayrımı vardır her yol ayrımlarında bir adet pedalşör görevli olacak arkada kalanların yanlış istikamete gitmesi engellenecektir 2 ağustos turunda bu plan işe yaramıştır bu pazar aynı planı uygularsak hiç kimse kuzu yaylasından sonra kaybolmaz
önemli olan herkesin zirveyi görmesidir

Kudret abi bugün işyerimde 24 saat mesaide olacağımdan size pendik tren istasyonundan katılacağım..

Bu arada bugün yaşadığım bir olayı bildireyim; işten yarın çıkacağım için bisikletimi de iş yerime getirmek istedim zamanım kısıtlı olduğundan trenle gideyim dedim.. fakat Söğütlüçeşme tren istasyonunda bisikleti kabul etmediler.. 07:00-09:00 saatleri arasında trenlerde bisikletin yasaklandığını söylediler.. Israr ettim, işe geç kalıyorum dedim yine de almadılar..

Abi bu durum ekspreslerde geçerli mi onun bi araştırmasını yapsak iyi olur..

@Nostoc Domenica

nostoc 08.00 da trene binilecek doğu treni yük vagonu 50 bisiklet alır haydarpaşaya gelmen senin için daha avantajlı

(link)

eğer illaki pendik diyorsan saat tam 08.37 de pendikte ol derim yük vagonu katarın arkasında olur ben seni karşılarım

@Kudret Kurtcebe

ok abi.. yalnız saatleri bir de TCDD nin resmi sitesinde nteyit etmek lazım..

Arkadaşlar..

Kudret abinin gönderdiği linkteki tren saatlerini teyit etmek için tcdd nin resmi sitesine baktım.. doğu ekspresinin hareket saati 07:05 olarak görünüyor ve yük vagonu hakkında bir bilgi bulunmuyor..

İyice emin olmak için TCDD yi aradım "doğu ekspresiniz kaçta kalkıyor?" diye "07:05" dediler..

"Saat 08:00 de kalkan tren hangisi peki?" diye sordum.. "O kaldırıldı" dediler..

"07:05 te kalkan doğu ekspresinde yük vagonu var mı?" diye sordum.. "Ekspreslerden yük vagonları kaldırıldı" dediler..

"07:05 te kalkacak trene bisikletli olarak nasıl binebiliriz?" diye sordum.. "Ekspreslere bisiklet alınmıyor" dediler..

durum böyle arkadaşlar.. :(

TCDD den iyice nefret etmeye başladım artık..! :boese157:

(+90 216) 336 20 63 haydarpaşa garı telefon
biraz önce yaptığım konuşma neticesinde doğu treni seferinin kalktığını söylediler şimdi bu duruma kızayımmı kızmayayımmı ayrıca adapazarı treninde yük vagonun olmadığını artık yük alınmayacağını ve yolcu taşımacılığına başlanacağını söylediler
evet tur iptal edilmiştir huzurlarınızda tcddyi tekrar protesto etmekteyim bu ülke adam olmaz

:boese157: :boese157: :boese157: :boese157: :boese157: :boese157: :boese157: :boese157: :boese157: :boese157: :boese157: :boese157: :boese157: :boese157: :boese157:

ben yarın saat 08.00 de bostancıya gelen arkadaşları
alarak polinez offroad yapacağım
evet isteyen gelebilir

@Nostoc Domenica

telefon ettim durum ortaya çıktı adamlar o kadar sorumsuzki insan internet sitesini değiştirir yada uyarı yapar iyiki sen beni uyandırdın yoksa ben internete güvenip gidecektim onca adamla rezil olacaktım yarın bunun acısını polinez offroadda çıkarayaım nede olsa polinezimiz var yahu
gideyim kırım kongolarla akraba olayım

ben anlamıyorum arkadaş bunları..

sitelerinde şikayet ve öneriler için bölüm açmışlar ama göstermelik..

Geliştirmeye yönelik hiç bir faaliyetleri olmadığı "Bisiklet"lerin trenlere alınmasını yasaklamalarından belli oluyor..

İmkan sunulacağına adamlar imkansızlıklar türetiyor..!

Yaz abi beni Polinezzoya.. Yanındayım..!

bu durumda kartepe yapmanın tek yolu pedallamak mı olacak yani?

otobüsle gidilemez mi?

başka tren yok mu? Başka seçenek yok mu? Bir çözüm yolu bulunmalı:)
10 kişi adapazarı 6.30treni, 10kişi 8.10 treni ile gelse 4-5 kişi de otobüsle gelse bir sorun kalmaz bence.

Geri