Scudo Sports

Kron XC4000 yeni bisikletim :)

Anonim

Silinmiş hesap
Tepki
1
Herkese selamlar aylardır bisiklet araştırmamdan sonra sonunda kararımı yeni bisikletime verip kavuştum Vee Sonunda fotoğraf çekme fırsatıda buldum :) Allah herkese daha iyilerini Nasip etmesi dileğiyle

KRON XC4000

Donanım :
MAŞA: XCR SR SUNTOUR
ARKA AKTARICI: Shimano XT
ÖN AKTARICI: Shimano Deore LX
VİTES KOLLARI: Shimano Deore
FREN KOLLARI: Shimano Deore
FREN AYAKLARI: Shimano Deore Hidrolik
AYNA KOL: Shimano Deore
GIDON:Guizzo Oversized ALU
PEDAL: Alu
SELE BORUSU: Guizzo ALU
SELE: VELO
JANT SETİ : Shimano Mountain
DIŞ LASTİK : MAXSIS 26*2,30

(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)

Scudo
son derece ideal bir bisiklet. hayırlı olsun,kazasız belasız inş.
ilerde birde hafif bir maşayla SPD çakarsanız tadından yenmez :lick3:

• Beğen
Tepkiler: sonEr´´
Güle güle kullanın.. Kazasız sürüşler..

Çok yerinde donanım seçiminiz olmuş,xc 4000 in tek sevdiğim rengi bu :) Kazasız belasız kullanın,hayırlı olsun..

Selamlar...Sonunda kavuştun bisikletine.Az uğraçmadın bu bisikletle...Seninle az mesajlaşmadık özelden:)Whistli niyetine gittin Sirkeciye döndün Kronla:)Bende olan kadro bu.Çok güzeldir.Beğeneceksin.Ayıca rengi güzel hoşuma gitti..Donanımları iyi almışsın.Şahsen ben cesaret edemedim:):):)donanım konusunda ben cimri davranmıştım:):)Güzel bir bisiklet yapmışlar sana...Tebrikler.Kazasız sürüşler dilerim...

iyi günlerde kullanın.

@Atahan Akıllı

Teşekkür ederim :) Ayaklarım suanda normal pedallara alıssın yakında SPD'e geçicem bakalım ona ne kadar sürede alışıcam :D Bikaç ay sonrada dediğiniz gibi hafif bir maşayla bu iş tamamdır :in:

@Cihan Aydan

Vallahi abi dediğin gibi zorlu bir süreçten sonra nihayet kavuştum :) Sirkeciye neye niyet gittim neye kısmet geldim :D Uzunn Uzunnn yorum ve desteklerinden dolayı yenidenn teşekkür ederim saygılarımla iyi Forumlar

@Semih DORU

Rica ederim...İstişarelerimiz işe yaramış:)Aklına yer etmiş Kron:):):)Sende bakınca alıvermişsin.Ben XC 1000 kadro alacaktım...Dükkanda asılı gördüm.XC 4000 gri siyah kadroyu aldım inceledim o kadar hafifti ve açıları o kadar güzeldi ki dayanamadım:)biraz daha kıydım paraya XC 4000 kadroyu aldım.Ama parçalarda cimri davrandım:):):)
Tekrardan hayırlı olsun.Bisikletinde ki değişimleri yapman dileğiyle...Kazasız sürüşler.Elinden eldivenin,başından kaskın eksik olmasın:)

@Cihan Aydan

Aminn ALLAH Hepimizi kazadan beladan ve nusubetlerden korusun :eek: :60:

Güle güle kullan kanka muhtesem bı secım oldu heleki kadro 10 uzerınden 10 :winkenlux

@Murat İçlek

Eyvallah knkaa seçim yaparken katkın büyük oldu teşekkürler seninde ALİKUT üstünde paralansın :D

Semih kardeşim tekrardan hayırlı olsun sayende kron a Da binme ve Deneme şansım oldu güle güle kullan

@İbrahim Ozan

Saol ibrahim kardesım en kısa zamanda sanada daha iyileri nasip olur inşallah :) Sağlıcakla kal

renk güzel donanım güzel kadro güzel ne diyeyim süper:) hayırlı olsun kazasız belasız kullanmanı dilerim.

Teşekkürler içten yorum ve dileklerınız için iyi Forumlar

süper bisiklet semih abi.2-3 kez test ettim :D lastikler 2.10 ama çok büyük görünüyor yinede.güle güle kullan :D turlarda görüşmek üzere.

Çok güzel bisiklet Güle güle kullan.

Geri