Scudo Sports

Turgutbey-Yenitaşlı-Celaliye-Osmancık-Deveçatağı-Hamitabat-Lüleburgaz

gokhan erdogan

Forum Bağımlısı
Tepki
1.176
Turgutbey-Yenitaşlı-Celaliye-Osmancık-Deveçatağı-Hamitabat-Lüleburgaz

tura katılanlar

Özcan çeltikli,Rahman Karataş,Gökhan Erdoğan,Umut Yılmaz,Burak ve Murat Gezer

kısıtlı bir zaman dilimi içerisinde lüleburgazın köylerini tanımaya çalışıyoruz çok değişik onlarca insan ,güzel doğa manzaraları ve nefes aldığımızı hissediyoruz onca güzellik arasında tüm dertler kederler sanki uçup gidiyor bu geziler de yaşadığım şehirde kendimi bir kez daha şanslı hissediyorum hele ki bayramdaki istanbul gezimden sonra ruhum sanki sakinliği daha da çok özlemiş istanbul'un tadıda ayrı tabiki ama trakya olabildiğine yeşil olabildiğine güzel trafik sorun değil kalabalık yok köylerde cana yakın insanlar mutlaka bir iki tanıdık çıkıyor :) vs...

(link)(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)(link)

(link)(link)

(link)(link)

(link)(link)

(link)(link)

(link)

Scudo
Sonbaharın renklerini harika yansıtmış ve keyif dolu bir tur gerçekleştirmişsiniz; tebrik ve paylaşım için teşekkürler...

• Beğen
Tepkiler: gokhan erdogan
Gökhan henüz tanışmadık sanıyorum, ama Rahman'ın ne yol canavarı olduğunu bilirim ve gruba ne kadar uyumlu hareket ettiğinide. Resimler gezinizin güzel geçtiğini gösteriyor ve bayramda evde oturmak zorunluluğunun beni ne kadar sıktığını anımsatıyor. Pedalınıza sağlık

• Beğen
@KAMİL TABAK

eve abi daha tanışmak kısmet olmadı inşallah tanışırız bende ilk başladığımda cahit hocam birde rahman abiyle tanıştım sağolsunlar o yüzden rahman abiyle cahit hocanın bendeki yeri ayrıdır malesef ki bizde ancak son günü vakit bulabildik ve tura çıkabildik herşeye rağmen güzel ve eğlenceli oluyor tüm turlarımız

• Beğen
Tepkiler: lastikci
Kahverengi topraklar üzerinde,
sarıdan kahveye çalan renleri ile,
sonbahar ın en güzel görüntüsü ağaçların altında,
onlar ne güzel görüntüler öyle,
"hadi çık",
ne duruyorsun "hadi çık dışarı sende" diye kışkırtan.

ayaklarınıza sağlık dostlar,
rahmanında yüzünü uzun bir aradan sonra tekrargörmek çok güzel. ;)

herkese kucak dolusu sevgiler.

• Beğen
Geri