Scudo Sports

Sedona 741 (Kırmızı-Beyaz)!

Piskiletci

Forum Bağımlısı
Tepki
2.547
Bisiklet
Corratec
Doğru bir tercih yaptığımı düşünüyorum. Gerçekten sürüşü zevkli bir bisiklet. İnsanın sürekli binesi geliyor.

Uzun çabalarımdan sonra Sedona 741' imi aldım. Bu bisikleti almamda yarımcı olan öncelikle anneme, komşumuza ve yaşam bisikletteki hüseyin abinin yardımlarından dolayı teşekkür ederim. Boşuna denmemiş "cennet anaların ayaklarında" diye:cool: .
Allah herkese nasip etsin, iyi pedallar dileğimle...

http://img257.imagevenue.com/aAfkjfp01fo1i-27227/loc21/03186_EasyCapture1fdfdsd_122_21lo.jpg

(link)(link)(link)(link)
(link)(link)(link)
(link)(link)(link)
(link)(link)(link)
(link)(link)(link)
(link)(link)

Scudo
Hayırlı olsun arkadaşım; güzel bisiklet..
Kazasız belasız güzel günlerde binmeni dilerim :)

Hayırlı olsun. Çok güzel bir tercih olmuş çünkü eline para geçtiği zaman yeni parçalar toplayabilirsin üzerine ;) Eğer sürerken zevk alıyorsan ne mutlu. Rengi de çok güzel gözüküyor. İyi günlerde kullanman dileğiyle. :)

• Beğen
Tepkiler: Piskiletci
hayırlı olsun kazasız belasız kullanın çok güzelmiş....:)

• Beğen
Bisiklet çok güzel gerçekten.Bende de mavi-beyazı var.Kazasız belasız günlerde bol pedallar.;)
Bir de benim aklıma birşey takıldı.741lerde bisiklet üzerinde alt borudaki SEDONA yazısı beyaz fakat sitesindeki resimde ise siyah.Bunun nedeni nedir,bir bilginiz var mı?

• Beğen
@poytatu
Acaba biz sahtesinden mi altık:) Herhangi bir fikrim yok ama tasarım farklılığı diye düşünüyorum

• Beğen
Tepkiler: poytatu
@ceyhunkurum
Almayı düşünüyorsanız şiddetle tavsiye ediyorum;)

çok güzel bir seçim olmuş güle güle kullanın hayırlı olsun.

Geri