Scudo Sports

Bisiklet&Velesbit Şenliği '09 16-17-18 Mayıs Konya

Erdem Yıldırım

Daimi Üye
Tepki
182
Selçuk Üniversitesi Bisiklet Topluluğu
Konya Büyükşehir Belediyesi,
Bisiklet Sporunu Kalkındırma Derneği ve
Bisiklet İl Temsilciliği

BİSİKLET&VELESPİT ŞENLİĞİ '09
16-17-18 Mayıs

Program
1.Gün (16 Mayıs Cumartesi 12.00-16.00) / Bisiklet Sempozyumu
Ulaşımdan Gezginliğe Bisiklet
Konuşmacılar;
Konya Büyükşehir Belediyesi'nden
Fen İşleri Daire Başkanı Selim Büyükkarakurt
Konya Bisiklet Sporunu Kalkındırma Derneği Başkanı Fatih Yılmaz
Şehir ve Bölge Planlama Bölümü - Arş. Gör. Sedef Eryiğit
Sakallıoğulları Bisiklet A.Ş. - Yusuf Küçüksakallı
Yazar- Gezgin Bisikletçi Gizem Altın Nance
Konya’nın Yerel Bisiklet Gruplarından;
Dr. Mesut Girgiç ve
Bisiklet Antrenörü Ahmet Yıldırım ve
Uzun Yol Bisiklet Sporcusu-Gezgin Serkan Taşdelen

Yer: Selçuk Üniversitesi Süleyman Demirel Kültür Merkezi, Malazgirt Salonu

Sempozyum sonrası kısa bisiklet turları düzenlenecektir. Şehir içi, kampüs alanındaki dağ yolları güzergahlardan bazıları..

2. Gün (17 Mayıs Pazar) / Bisiklet Gezileri
Kamplı Çatalhöyük Gezisi
Hareket Saati ve Yeri: 11,00 – Eski Fuar Alanı Önü

3. Gün (18 Mayıs Pazartesi 17.00) / Dağ Bisikleti Yarışı
Yarış ödüllüdür.
Lisanslı ve halk koşusu olmak üzere iki kategoride yapılacaktır.
Parkur herkesin yarışabileceği düzeydedir

Yer: Selçuk Üniversitesi Kampüs Alanı

Not:
-Etkinlikler boyunca kampüste çadır kampı alanımız olacaktır
-Etkinliklerde kask takılması zorunludur
-Yarış için kayıtlar yarış günü alınacaktır lisanssız da olsa sağlık raporu gerekmektedir
-Kamp için 25 kişilik kontenjan dahilinde yedek çadırlarımız mevcuttur
-Bisiklet Şenliği'nin son günü (yarış günü) Selçuk Üniversitesi Bahar Şenliklerinin ilk gününe denk gelmektedir. Yarış alanı ve şenlik alanı oldukça yakındır

*
Konya Büyükşehir Belediyesi'nin 4 yıldır düzenliyor olduğu Bisiklet&Velespit Şenliği'ni biz üstümüze aldık belediyenin de desteğiyle geliştirdik bu hale getirdik. Öncelikle tanışalım istiyoruz, bisiklet sevenler buluşup irtibatımızı artıralım.. Ardından tartışalım diyoruz, neler yapıldı bisiklete dair neler yapabiliriz ve üzerimize düşen görevler.. Ve muhabbet, Konya, yol, bol pedallı 3 şenlik günü..
Selçuk üniversitesi Bisiklet Topluluğuna Ulaşabileceğiniz Telefon Numaraları:
Çağrı Sezgen : 05057048501
Ömer Faruk: 05052998083
Erdem Yıldırım: 05544322489
Ayrıca bilgi edinmek istediğiniz bir husus olursa ,bu başlık altında elimizden geldiğince bilgi vermeye çalışırız.Selçuk Üniversitesi Bisiklet Topluluğu Adına bol pedallı günler dilerim.Rüzgar hep arkanızda olsun..

Scudo
arkadaşlar Çatalhöyükdeki 9000 senelik '' Dünyanın en eski yerleşim yeri '' ünvanlı antik kent yanında isteyenin kamplı olarak isteyenlerin de aynı günü dönmek üzere katılabileceği gezimize herkesi bekliyoruz

Öncelikle böyle bir organizasyon için belediyeyi ve siz değerli abilerimi tebrik ediyorum.
Acaba 18 yaş sınırı varmı? Yaş : 16,5:)

• Beğen
Tepkiler: Erdem Yıldırım
Çok güzel bir etkinlik. Emeği geçen herkesin ellerine sağlık. Konya'yı bisiklet konusunda takdir ediyorum, inşallah büyükşehir belediyeleri ve diğer belediyeler de Konya'yı örnek alır

ilgili tüm arkadaşlara Selçuk Üniversitesi Bisiklet Topluluğu adına teşekkürlerimi sunarım..Yarına kadar sağlık problemlerimi atlatıp güzel bir şenlik geçirmek istiyorum bakalım hayırlısı ..

• Beğen
Tepkiler: Murat Kıyak
Bugün arkadaşımla beraber bindik bisikletlerimize, kampüse vardık.Millet bisikletlerini ağaçlara kilitlemiş , bizde boş bulduğumuz bir ağaca bisikletlerimizi kilitledik.Buraya kadar herşey güzel.
Tam içeriye giriyorduk ki benim telefonum çaldı ve özel bi sebepten dolayı dönmek zorunda kaldım.
Katılmayı çok istiyordum ama olmadı...:(

Geri