Scudo Sports

İptal Edildi Acil Fren Kolu ve Elcik Aranıyor..!

Kamil Yıldız

Daimi Üye
Tepki
453
Arkadaşlar, başlıkta da belirttiğim gibi bir çift v-brake fren kolu ve bir çift de elcik arıyorum! Fren kolu için istediğim 3 model var! Hepsinin tam modellerini bilmediğim için link veriyorum, öncelik sırasına göre;

1- Zzyzx:
Fotoğraf bulunamadı.

2- Tektro:
Fotoğraf bulunamadı.

3- Deore Bl-m510
(link)

bunlardan biri olursa iyi olur; ama elinizde bunlara benzer siyah olmak şartıyla farklı marka/model fren kolu varsa değerlendirebilirim!
Max. Fiyat: 20 TL

Elcik için düşündüğüm bir marka/model yok ama sünger veya yumuşak ve rahat bir plastik elcik olabilir! Mesela 1. linktekine benzer; onun da düz siyah olması gerekli!
Max. Fiyat: 10 TL

Teşekkür ederim, iyi forumlar..!

msn: kamil_yildiz2001@yahoo.com
cep: 544 860 3856

Scudo
@dgt97

O gözümden kaçmadı, hiç kaçar mı; 3 gündür onları bekliyorum almak için ama bi türlü irtibat kuramadık, anlaştık aldım derken bugün başkasına satıldığını öğrendim :( Ayrıca ilgin için teşekkürler..!

@balilias

Sağol kardeşim, senin ilanı da gördüm de ben tamamı siyah olanlardan istiyorum! Yani bi müddet bekleyelim, istediklerimden biri çıkmaz ve seninkiler satılmamış olursa seninkileri alırım! Teşekkürler...

Tektro linktekinin aynısı sağ sol çok temiz fren kolları var. 20 tl.

Şimdilik idare edecek bi şey ayarladım ama yine de aksi belirtilmediği sürece ilan günceldir! Sağlam, yumuşak ve kaliteli bir çift siyah elcik aranıyor..!

Geri