Scudo Sports

Buca - Konak - Göztepe turu

Serdar's Bike

Aktif Üye
Tepki
36
İsim
Serdar
Başlangıç
1991—92
Bisiklet
Fuji
Herkese merhaba... Cumartesi akşamı saat 7 civarında Buca'dan Göztepe'ye bisiklet turu yapacağız. Ayrıntıları burada paylaşalım, görüşmek üzere...

• Beğen
Tepkiler: yaminkutlu
Scudo
merhaba arkadaşlar.serdar arkadşımızında dediği gibi buca grubu olarak geçen hafta yaptığımız Buca-Kaynaklar turunu bu kez aynı ekiple Buca-Göztepe turu olarak yapıyoruz.Buluşma noktamız yine çevik Bir meydanı olup saat 19:00 da toplanıp 19:30 da yola çıkacağız.Güzergah ayrıntıları grup içinde buluştuktan sonra konuşulacaktır.Herkesi bekliyoruz...

• Beğen
Tepkiler: yaminkutlu
bu sefer katılımın daha fazla olmasını bekliyoruz. geçen hafta gelmek isteyip de gelemeyen arkadaşlarımız umarım bu hafta bizimle olurlar..

karşıyaka - buca - göztepe olacak bizimki sanırım. inşallah katılabiliriz...

Ben de Göztepe'den katılmak isterim.. Tabii şu anda Göztepe'den Buca'ya dönerken size katılabilirim gibi görünüyor.. Ya da Buca'da ÇevikBir Meydanını bulabilirsem, oradan katılıp Göztepe'de gruptan ayrılabilirim.. Ayrıntıları buradan gün içinde konuşuruz.. C.tesi derken kesin tarih verebilir misiniz...
Etkinliğin kesinleşmesi açısından.. 2 Ağustos tur umarım...

• Beğen
Tepkiler: aytacaksoy
@cuneytozdemir

evet 2 ağustos cumartesi.saat 19.00 da çevik bir meydanında buluşuyoruz.bucaya gelirseniz çevik bir meydanını sorarak bulabilirsiniz,buca ssk ve buca stadına da çok yakın çevikbiri bulamazsanız ssk ya da stadı sorar yine bulursunuz

ben de geliyorum. yarın görüşmek üzere arkadaşlar

arkadaşlar bucayı bilmeyen arkadaşlar için söylüyorum.eğer sosarak bulamayn olursa benimle irtibata geçsinler rahatlıkla geldikleri noktadan çevikbire kadar eskortluk yapabilirim.irtibat için tel:05062656490

@cuneytozdemir

tur evet 2 ağustos cumartei saat 1930da çevikbir meydanından başlayacak..

@jordansero

şerif bence sende gelmelisnn..güzel bir tur olacağına inanıyorum..bir de sizin gibi deneyimli arkadaşlarımızın yanımızda olması bizim açımızdan oldukça önemlidir..umarım cumartesi görüşürüz.

Meydanı, hatta yolu ben de bilmiyorum... Karşıyakadan en azından bi 5-10 kişi kalkarsak bir şekilde ulaşırız :D Sora sora Bağdat bulunur, Buca'yı mı bulamayacağız...

@yaminkutlu

Valla ben Buca tarafını pek bilmiom.Birisi tarif etsin Konaktan vapurla gelirim.

@ondert

aytaç abi numarasını verdi. ona ulaşırsan her türlü yardım eder.

@ondert

Bucaya kadar sürerdik ya :) Altınyoldan da geçerdik bi güzel... Ben alıştım altınyolda kaza yapmaya... :)

Aksesuar eksiği olan arkadaşlar için Küçükyalı'daki Doruk Bisiklet'e uğrayabiliriz bu arada... Mağaza yolumuzun üstünde ve 20:30'a kadar açık.

Geri