Scudo Sports

27 Nisan Pazar "Pedallar Sağlıklı Kalpler İçin Dönüyor."

ümit_levent

Forum Demirbaşı
Tepki
407
27 Nisan Pazar "PEDALLAR SAĞLIKLI KALPLER İÇİN DÖNÜYOR"

27 Nisan 2008 Pazar Türk Kalp Vakfı - Bisikletliler Derneği işbirliği ile düzenlenmektedir.
KALP HAFTASI ETKİNLİKLERİ KAPSAMINDA " PEDALLAR SAĞLIKLI KALPLER İÇİN DÖNÜYOR" Bisiklet turu

Hareketli bir yaşam sürmenin kalp sağlığımızı koruyacağını bu etkinlikle anlatırken, Bisikletinde bu hareketli yaşamın bir parçası olabileceğini ifade etmenin mükemmel bir fırsatı.

Buluşma yeri : Mecidiyeköy Meydanı
Saat : 10:00
Parkur : Mecidiyeköy - Taksim - Mecidiyeköy - Zincirlikuyu-Akmerkez - Gültepe - Zincirlikuyu - Mecidiyeköy

Scudo
İnşallah etkinliğe katılmak isterim... Ailesinde Bypass ameliyatı olanlar bilirler ne kadar zor oldugunu... Saglıklı yaşam için beslenme ve sporun hayatımızdaki önemi çok büyük... şahsen bisikleti bir spor ve hobby olarak kabul ettim. PEDALLAR SAĞLIKLI KALPLER İÇİN DÖNÜYOR buluşmak dilegiyle...

Çok gelmek isterim ama belgrad gezisinden sonra öss sebebiyle hazirana kadar artık biisklet yok. Sıkacam dişimi artık

Güzel bir gezi olması dilegimle sizi taa Antalya lardan destekliyorumm:)
Slogan = PEDALLA! ve KALBİNİ KORU !

• Beğen
Tepkiler: ümit_levent
Gezinizin kazasız belasız amacına ulaşması dileklerimle.Bu tip organizasyonlar arttıkça eminimki bisiklete karşı olan sevgi ve saygıda artacaktır.Bol pedallı günler.

• Beğen
Tepkiler: ümit_levent
Teşekürederim arkadaşlar sagolun inşallah hep beraber orda oluup pedalarımızı bu seferde saglıklı kalpler için çeviririz. ters olarak düşünürsekte Katılımımız ne kadar çok olursa bizlerin yani bisiklet çilerinde ne kadar bu tarz şeylere önem verdigimizide üstüne basa basa söylemiş oluruz?

yeni baslayan birisi olarak trafik riski/yogunlugu olur mu?ya da etkiler mi

tebrikler çok güzel bir çalışma olmuş.pazar işim olması dolayısı ile katılamayacağım .gönülden destekliyorumsizleri.
kazasız belasız olur inşallah

levent hocam kayda kuyda gerek yok değil mi? katılabilirim, (gülbağda oturuyorum bir zahmet:). bir aksilik olmaz pazar günü görüşmek dileğiyle.

benim işim yok pazar günü ne yapsam diyede düşünüyordum ben geliyorum umarım hava yağmurlu olmaz

Tüm arkadaşlara selamlar.Eşim ve ben mümkün olursa gelmeye çalışacağız.Sevgiler,görüşmek ,tanışmak dileğiyle..

Malesef Hafta sonu soğuk ve Yağış beklentisi ile Hafta sonu yapılacak

Galatasaray – Fenerbahçe derbi maçı stad çevresinde alınan güvenlik tedbirleri nedeni ile

11 Mayıs Pazar günü saat : 10:00 ‘a ertelenmiştir.

Bilginizi rica ederiz.

Bisikletliler Derneği
(link)

inş istediğiniz gibi kazasız belasız olur..

PEDALLAR SAĞLIKLI KALPLER İÇİN DÖNÜYOR

11 mayısta ben de gelebilirim kardeşimle beraber. hem hava da güzel olur. bu tip etkinlikler umarım biiklet sevgisini arttırır.

bir yandanda amacımız bisiklet sevgisinide artırmak zaten.

etkinligin tarihi degişti

--------------------------------------------------------------------------------

Malesef Hafta sonu soğuk ve Yağış beklentisi ile Hafta sonu yapılacak

Galatasaray – Fenerbahçe derbi maçı stad çevresinde alınan güvenlik tedbirleri nedeni ile

11 Mayıs Pazar günü saat : 10:00 ‘a ertelenmiştir.

Bilginizi rica ederiz.

Bisikletliler Derneği
(link)

Geri