Scudo Sports

Bahçelievler

olur bana uyar ben varım ki soneryen sende varsın diyorum yani aslında bi listede toplar isek gelecekleri ( tabi heran bi eksiklik olabilir )

Bakalım boyle bi hareketi planlıyan bahcelievler cevresindeki yurttas sayımız ne olacak :)

1. msd_57
2. soneryen
3. ................
4. ................

Scudo
ben de varım tabiii de hala tam kesin değilim :), gün olarak tam birşey söyleyemem...

1. msd_57 (+)
2. soneryen (+)
3. Blick ( ? )
4. ................

1. msd_57 (+)
2. soneryen (+)
3. Blick ( ? )
4. brol (+)?
kabul ederseniz ben de katılmak isterim arkadaşlar

• Beğen
Tepkiler: msd_57
Hadi hayırlısı bakalım

1. msd_57 (+)
2. soneryen (+)
3. Blick ( ? )
4. brol (+)
5. ................

• Beğen
Tepkiler: brol
soner abi selamlar bayramın 2.günü eczanede nöbetçiyim pazar sabah 9da çıkıcam işten eğer geç çıkarsanız ben de gelebilirim

Tamam ayarlarız problem olmaz. Zaten ancak o saatlerde çıkarız diye düşünüyorum tekrar netleştiririz. Zaten Bakırköy'den daha erken bile çıkmış olsak biz senin güzergahtan geçene kadar sen yetişirsin yetişmesinede bütün gece nöbetçi olduktan sonra uykusuzluğa dayanabilecek misin?Keremcim

@abdullahabdullah

evet arkadaşa sordum bisiklet kırmızı-siyahtı dedi.

soneryen baktım ki saati vermeye basladınız kac gibi nerede toplanacaz peki birde gun ne dusunuyorsun

birde hedef nokta neresi olacak

Beni de yazın madem listeye bir aksilik olmazsa.. Akşamları biraz binmek isteyen kimse yok mu ya bayramdan öncede:)

soner abi haftasonu bende aranızda olmak isterim. okulum açıldı ve saatleri çok kötü oldu ama haftasonu böyle güzel bir grupla pedallamak çok güzel olur:)

1. msd_57 (+)
2. soneryen (+)
3. Blick ( ? )
4. brol (+)?
5. emresafa (+)

• Beğen
Tepkiler: macerakolik
@msd_57

Bayramdan sonraki ilk pazar Bakırköy Metin Bisiklet önü olabilir. Sabah 08:30 buluşma hareket 09:00 olabilir.

Güzergah: Sahil boyundan Bakırköy-Zeytinburnu-Kumkapı-Sarayburnu-Eminönü-Galata köprüsü-Karaköy-Beşiktaş-Ortaköy-Bebek-Sarıyer ve turun potansiyeline ve katılımcıların kondisyonuna ve bize kalan zamana göre Rumeli Kavağı olacak. Tur sadece gidiş 40-50 km. civarı. Yorumlarınızı bekliyoruz. Eğer herkesin fikri aynı doğrultuda olursa konuyu Turlar ve Organizasyonlar bölümüne başlık açmayı düşünüyorum.

@soneryen

Tur guzargahı ve bulusma yeri bana uyar

ama gun olarak 14 mu yoksa 21 mi? ( sahsen bi aksilik olmaz ise 21 i dolu olacagım )

Ama 14 u nasıl dır ? :) ( bayramın son gunu herkez evindeyken )

1. msd_57 (+)
2. soneryen (+)
3. Blick ( ? )
4. brol (+)?
5. emresafa (+)
6. msttbt (+)

@msd_57

Bayramın son günü olmaz çünkü bana eş-dostlarım, akrabalarım, büyüklerim için ziyaret ve bayramlaşma olayı zaten 3 güne sığmıyor. Zaten ben bütün bayramı ailemle geçirmeyi düşünüyorum. Tabi çoğunluğa uymak lazım. Çoğunluğa uymak lazım, çünkü hepimizin müsait olma durumuna göre ayarlama yapmaya kalktğımız zaman hiçbir zaman organize olamayız. Net olarak tarih belirlenir müsait olan katılır, müsait olmayan katılamaz ancak bu şekilde organize olabiliriz. Fikirlerinizi bekliyorum.

@soneryen

Dogrudur bu guzel oldu acıklama olarak

Ama bakalım Hayırlısı ogunde bulusmak uzere ( 21 Ekim Pazar )

• Beğen
Tepkiler: macerakolik
bu linke bir göz atın...(link)
eurobike 2007 bisiklet modelleri var,muhteşemler

Bende güneşlide oturuyorum. Haftada 4 kez binebiliyorum. Genelde başakşehir ve kuzeyinde antreman yapıyorum. Neyazıkki vardiya düzeninde çalıştığım için antreman saatlerim her hafta değişiyor. genelde pazar sabahları şehirde binmek daha keyifli oluyor. sürekli iletişim içinde olursak birlikte antreman yapabiliriz.

aslinda 4 kasim gibi bi bulusma ayarlayabiliriz diye bi dusuncem mevcut :)

Geri