Scudo Sports

Konuyu nereye açacağımı bilemedim. Hangi siteler güvenilir?

hsnbykkls

Forum Demirbaşı
Tepki
268
İsim
Hasan Büyükkeleş
evemagaza.com
bisiklteplus.com
bisikletcim.com

Bu siteler güvenilir mi?

Scudo
İlk iki siteyi hiç duymadım bisikletcim.com hakkında çok fazla şikayet var internetten almak pek mantıklı değil bana göre ama ille de internetten almak istiyorsan hepsiburada.com veya n11.com'a bak.

Bisikletcim fiyat avantajı sunmasına rağmen çoğu kez stoksuz çalışan bir firma. Bu nedenle sipariş verdiğinde iyimser bir ihtimalle bir ay bekleme durumun olabilir. Şimdi haklarını yemeyelim bir bayan arayıp siparişiniz bir ay gecikebilir diyor. O nedenle alacağın ürün için telefon aç. Sitesindeki oda var buda var gibisinden yönlendirmelere pek yüz verme. Sivas merkezli ve stm olarak geçiyor yasal unvanı. Sivastaki bisiklet mağazası dürümcü kadar bir yer. Diğerlerini senin yazmanla duydum bir göz atmak lazım. Kurumsal firmaları takip et. Kurumsallar bile hata yapabiliyor. En iyisimi büyük bir parça alacaksan gözünün gördüğünü vede pazarlık yaptığını(ufak bir samimiyet kurduğun orta halli bir dükkan bile internettekinden daha iyi fiyat verebilir) al.

Tesekkurler yardiminiz icin bayiden almak mantikli :)

Aradığını bulabilirsen bayiden almak mantıklı.Bayi katalog dan seçim yaptırıyorsa anlamı yok.

Belli bir model var aklımda onu sipariş verirlerse tamamdır

GT-I9100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Bisikletcim.com'dan almamak için sadece sikayetvar.com a bakmanız yeterli. doğrudan mağazalarından aldığım ürünlerde bile sorun çıkardılar bana

Şikayet var'da gercekten cok fazla sikayet var katiliyorum. İyimser bakmıştım olaya ama bakıs açimi degistiriyorum

GT-I9100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Ne alacagina bagli bence, eger aksesuarsa hic bakma bile bunlara aliexpress tam bu is icin, 3 hafta bekliyorsun ama cok ucuz gonderiyorlar

Doga bisiklet guvenilir midir?

Geri