Scudo Sports

Disklerde mm ve model sorunu

Scudo
Salcano'yu pazarlıkla 1000 Tl'ye indirirsin
Hem Salcano'da Rockshox maşa var..

Bencede Salcano iyi bir tercih..

(link)

Renkleride hoş..

Carraro 710 aldım bir aydır biniyorum gercekten güzel 1150 tl ye aldım daha fazlasını hakediyor bence.

• Beğen
Tepkiler: enes savaş
salcano İnsomnia kadro süper maşa süper diyerine nazaran

@AnılÇoban

siz aldınızmı ikisinden birini stokta var ise inş yarın almayı düşünüyorum insomnia 40

hayırlısı bakalım istemeklede olmuyor nasip bu 4. tercihim ilk 3ünü bulamadım :D

İyi Günler öncelikle :)

Sorum şu :

Kendi alamadığım bisikleti arkadaşa aldırttım tavsiyeler üzerine :D

Bisikler RR 8.1 : (link)

Bisikletin rotorlar : (link)

Peki bu rotoru 180 veya 203 mm' ye yükseltirsek kadroya bağlı olan kaliperde sorun çıkar mı ???

Maşa Silver TK RL. : (link)

Maşa 210 mm ye kadar destekliyormuş ancak kadroda sorun çıkar mı bilmiyorum

Değerl yanıtlarınızı bekliyoru...

180 lik rotoru o kadroda kullanmaya kalkarsan kadroyu kırma ihtimalin yüksek bu nedenle 160 lık rotor dursun kadroda,maşadada en fazla 180 yada 185 lik rotor kullanmalı arkadaşın da ne gerek var downhill mi yapıyor arkadaşın o kadar büyük rotora ne gerek var

Sizce E.3 ler yeterince performans veriyor mu yoksa zamanla E.5 e yükselmek gerekir mi?

1 senedir kullanıyorum, herhangi bir eksikliğini hissetmedim. 700 km yi geçmişimdir herhalde. Fren performansını değerlendirmek için lastik de çok önemli malumunuz.

Herkes en iyisinden olsa der tabi ama yetmeme durumu birazda ne derece ekstrem bi sürücü olduğunuza bağlıdır tabiki. Ben orta karar bi mtb kullanıcısıyım, çok zorlamam bisikletimi, yada çok uç sayılabilecek etkinliklere katılmam.

Video çok kaliteli olmamış ama başlıkta yazdığım gibi freni sonuna kadar basıyorum ama tekerlek öne-arkaya 2-3 cm hareket ediyor nedir bu sorun ? Kendimiz evde yapabilir miyiz yoksa servise götüreyim mi?

Enescim o bir sorun değil. Pad mm'rik hareket ettiği için sen freni sonuna kadar sıksanda o boşluk olur, çok ince ayrıntılara takılma :)

Anladım da pad oynamıyor rotor da oynamıyor teker oynuyor ve frene basınca teker sola çekiyor...

Sikuntuyu çözdüm :D

Sorun rotor vidalarının el ile açılacak kadar gevşemesi imiş. Sıktım ve bitti :)

yeni bisiklette oturana kadar ilk zamanlarda gevşeme ve ayar bozulmaları normal diye biliyorum zaten :) 1 aylık bakımdan sonra çoğunlukla uzun süre sorun yaşanmıyor.

• Beğen
Tepkiler: enes savaş
Sorun ısrarla devam ediyor ve frene basınca teker sola çekme yapıyor...

kendin sıkmıştın sanırım? bisikletçiye götürüp gösterdin mi?

Geri