Scudo Sports

Merida Crossway 100D XL Kadro

AhmetC

Üye
Tepki
20
Bisiklet
Merida
Selamlar,
Geçen sene Mayıs ayında Kaçkar Bisiklet'ten aldığım tertemiz Merida Crossway 100D bisikletimi fazla zamanım olmadığı için satıyorum. Aslında büyük bir hevesle almıştım fakat ilk günler hariç sürekli yattığı için satmaya karar verdim.
Öncelikle bisiklet toplamda 150km'den fazla kullanılmamıştır. Daha ücretsiz ilk bakımını bile yaptıramadım o kadar az kullandım yani. Onun dışında bisiklet kullanılmadığı zamanlarda hep kapalı mekanda tutulmuştur, basit kozmetik cizikler haric kozmetik ve diğer ekipmanlarda herhangi bir sorunu yoktur. Sağlam kadrosu, frenleri ve akıcı vites geçişleri ile gerçekten sorunsuz ve güven verici bir model.
Aşağıdaki teknik özelliklere ek olarak bisiklet üzerinde orjinal Merida suluk kafesi ve suluğu bulunmaktadır(fotoğraftaki değil, onu değiştirdim) bunlar haricinde tchibo pratik pompası, park ayağı, zil ve silikon koltuk kılıfı yanındadır.
Fiyat : 950TL, takas düşünmüyorum. Ataşehir'de bisiklet görülebilir, elden satış tercih sebebi. ciddi alıcıysanız bisikletle Bostancı'ya da gelebilirim.
http://i.imgur.com/0qpfpHY.jpg
Özellikler
Vites: 24
Ölçü: 55 cm
Kadro: Crossway TFS-D
Maşa: SUNTOUR NEX4610-V4
Ön Vites: Shimano M191
Arka Vites: Shimano Alivio 8
Vites kolu: Shimano SL-M360 Rapidfire
Fren kolu: attached
Fren: Tektro Draco 160
Aynakol SR XCC-V2-T208-WH 48-38-28 CG
BB-Set: Shimano Cartridge
Zincir: KMC Z7 8s
Göbek: Disc Alloy
Çember: Cross Comp D
Ruble: Shimano CS-HG30-8 11-32
Jant teli: stainless silver
Lastik: Merida Speed 40 Reflex
Gidon: Merida Comp Alloy R30 620
Boğaz: Adjustable Pro A-Head
Furş takımı: Conoid
Sele Borusu: Suspension One D 27.2
Sele: Cross Sport
Pedal: XC Alloy
http://i.imgur.com/y4EH3FY.jpg
http://i.imgur.com/CaTh2GF.jpg

Scudo
Selamlar,

Başlığa XL kadro yazdım, fakat şehir bisikletleri için genellikle büyük kadro boyu tercih edilebiliyor. kadro boyu tam olarak 55cm. XL belki anlam ifade etmeyebilir. Bildiğim kadarıyla 180-195cm boy ölçüsündekiler için ideal bir kadro boyu 55cm.

@çağlar

önde ve arkada delikler var fakat emin değilim.

ahmet bey özelden msj attm tel. nosu alabilirsem cok sevinirim.. iyi günler

Parça satışı varsa jant setine talibim

Mesaj kutunuzu kontrol eder misiniz?

arkadaşım bi telefon felan yazarsan iyi olur eğer fiyatta anlaşırsak almak istiyorum büyükçekmecede yaşıyorum baya uzak bana ataşehir ama bisiklette kozmetik harıcı fazla bi sorun yoksa ve fiyatta anlaşırsak gelirim en kısa zamanda

güncell. ekimpanları ile 950tl, ekimpansız 900TL.

Teşekkürler.

Parça satışı düşünürsen jant seti, lastikler ve fren setine talip olurum.

Bisiklet satılık, satışa devam, bu süre içerisinde(ilan verdiğimden beri) bisikleti hala hiç kullanmadım.
Bazı mesajlarda kadro boyu sorulmuş. üzerinde de yazdığı gibi kadro boyu 55CM. bacak boyuna göre değişmekle birlikte 180-190cm arasındaki kişiler için uygun bir kadro boyu. Tabi en iyisi bisikleti deneyerek görerek almanız.

Yine bazı mesajlarda neden sattığım ile yoğun sorular mevcut, arkadaşlar bisikletin herhangi bir sorunu yok. Satış amamcım tamamen zamansızlıktan bisikleti kullanamam yoksa forumdaki eski konu ve mesajlarımdan da anlaşılacağı üzere bisikletten son derece memnundum.

@Salih ŞEN

Simdilik parca satisi dusunmuyorum.

bayramdan sonra son surat satisa devam. ilgilenler km yoluyla iletisime gecebilir ;)

benim boyum 1,72, bana uydurmak için birşeyler yapılamaz mı? çok mu uzun yani bana göre

@vera sungur

Merhaba, benim boyum 1.85, sele yüksekte kullanıyorum. ama yine de bacak boyunuz uzun değilse 1.72 için büyük kalır diye düşünüyorum. Yakınlardaysanız gelip deneyebilirsiniz.

Ahmet Bey anlaşırsak bisikleti almak isterim.
İzmir'deyim kargo konusu nasıl olacaktır?

Bisikleti kargo ile göndermek sıkıntılı, o nedenle elden satış tercihimdir.

Geri