Scudo Sports

bisiklet binmeyi bilmeyen biri için

bukeo

Üye
Tepki
0
Merhabalar, aranıza yeni katıldım.
Bisiklet binmeyi çok severdim. öğrenciyken her yaz günde 3 saat binerdim. Ama bisikletlerden hiç anlamıyorum.
Bisiklet binmeyi henüz bilmeyen erkek arkadaşım öğrenmeye çok hevesli. Ve öğrenip düzenli sürmeye niyetli. Benim de şu an bir bisikletim yok. 2 bisiklet mi alsak yoksa önce 1 alıp erkek arkadaşım bu işe ısınırsa 2.yi almak mı daha mantıklı daha karar veremedim.

Asıl danışmak istediğim konu ne almamızı tavsiye edersiniz?
Ben hep erkek bisikleti kullandım çocukken. boylarımız aynı sayılır 1.75 civarı. yaşlar 26-31. Doğal olarak şuan performansımız çok düşük. Çoğunlukla sehir içi kullanacağız. Gezi, hava almak veya araç amaçlı kullanacağız. Bütçemiz çok yok :( en minimum. Güzel havalarda ayda 2 3 kere kullanacağımızı düşünüyorum. Erkek arkadaşımın yeni öğreneceğini göz önünde bulundurarak ikimiz için tavsiyelerinizi alabilir miyim?
ve istanbulda alınabilecek yer tavsiyesi?

Scudo
mrb. tahminimce bayansınız. erkek arkadaşım bisiklet binmeyi bilmiyor demişsiniz. 2 nizin de yaşlarını merak ettim. maximum bütçeniz nedir söylerseniz ona göre birşeyler tavsiye edebiliriz..

evet. yaşlarımızı yazmıştım
boylarımız aynı sayılır 1.75 civarı. yaşlar 26 ve 31.
400 civarı bulursam çok mutlu olurum. ama sanırım 500 600 gözden çıkarmak gerekiyor...

450tl civarı salcano ng 650 tavsiye ederim ama bence en mantıklısı sizin 2.el alıp öğrendikten sonra güzel birşey alsanız daha iyi olur.

• Beğen
Tepkiler: bukeo
evet ama hiç anlamadığım için 2. el almaya korkuyorum, bozuk fln olur boşuna para veririm...

şehir içinde sürecekseniz salcano city bike modellerine bakmanızı öneririm

• Beğen
Sizin İçin:(link)
Erkek Arkadaşınız için:(link)

• Beğen
Kısacası bu bütçeye Salcano alınır...

teşşekürler salcano ng650 herkesin ortak fikri sanırım :)
ve 26''

Konunuzu yeni gördüm.

Sizin için
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)

arkadaşınız için

(link)
(link)
(link)
(link)

bunları tavsiye edebilirim.

carraro cosmo yada smart modelleride olurmu acaba arkadaşlara ?

Bütçeniz kısıtlıysa ve dediğiniz gibi ayda bir kaç kez güzel havalarda binecekseniz kiralık bisiklet seçeneğini öneririm.

Geri