Scudo Sports

Tipide 5 tip / Konya Ironman

Scudo
ıronman leri zorlanırken görmek güzell :D

Geziye katılan Dedemize, Ahmet, Fatih abilerime ve Aslankangal' a teşekkürler. Donduk, eridik tipitip olduk :D
Ancak Ironman oluşumuz zorlukların da tadını çıkarmaya yetti :in::Skull-175

Eve geldiğimde ayaklarımı hissetmiyordum tipi bizi resmen cimcikledi.

Turu tipi nedeniyle tamamlayamadık ama iyide yaptık gibime geliyor biraz daha gidebilsek herhalde geri de dönemezdik. Lokantada çorba içerken titrediğimi herhalde hiç unutamam. Katılan arkadaşlara ve vidonun kayıtedilmesi, paylaşılmasında emeği geçen Fatih beye teşekkürler.

fatih abi o rampada keşke donmeseydım :) dondum gene usudum donmesem gene usuyecekdım neyse bundada vardır bı hayır bı dahakı turlarda gorusuruz:) emege saygı duyuyorum:)

Süpersiniz. Zorlayıcı olmakla beraber, çok da keyifli olmuşa benziyor. Allah sağlığınızı eksik etmesin de daha nice turlarınızı izleyelim inşallah.

• Beğen
Tepkiler: ahtt ve AHMTB
Çok keyifli bir sürüş olmuş.Karda bisiklete binmenin zevki çok çok ayrı...

• Beğen
Fatih Bey, ekip arkadaşlarınıza Maşallah, hepinizin yüreklerine ve ayaklarınıza sağlık. Video harika biran seyrederken kendim o rapmayı iniyor gibi hissettim. Hepinize teşükkürler.

Çok söze gerek yok helal olsun sizlere. Bizlerde Artvin de buna benzer bir tur gerçekleştirdik ama sizin turu daha çok beğendim.

• Beğen
Ben İzmir de -1-2 derecede sabah 7 de bisikletle işe gidiyorum Bana deli diyorlar ;) Keşke herkes bizim gibi deli olsa Çok güzel videoydu.Üstatlarımın emeğine sağlık Teşekkürler.

Ironman grubu yılın 52 haftasının her pazar ve/veya cumartesisini gezi yaparak geçirir. Mevcut durum bir ananedir ata dede kanunudur kitabı yoktur değişmez değişmesi teklif edilmez; . Gezi anons edilir gelen gelir gezer kısmeti varsa ki genelde olur azıklanır gezi biter eve gider ve saires.... Geziler en zor iklim koşullarında hatta 4 iklimin bir arada yaşandığı zamanlarda bile yapılır. Bu hususta ekibin hiç bir üyesinin en ufak bir soğuk veya sıcak algınlığı veya alınganlığı olmaz bu hususta ekip sağlıklıdır problemlerde soğukkanlıdır ilişkilerde sıcakkanlıdır yani ekibin sağlık sorunu yoktur. Bu ahval hep böyledir. Gezilerde bisiklet dili ile iletişim yapılırken forumda Türk dili kullanılır. Geziler bu forumda Türk ve dünya vatandaşlarıyla paylaşılır.
Geziye katılan arkadaşları tebrik eder, daha çetrefilli geziler dilerim.

Geri