Scudo Sports

Altınapa' ya Muhteşem İniş / Video

Scudo
çok güzel bir iniş olmuş görüntüde çok net, ben de kendi yaptığım aparatla kamerayı gidona tutturdum ama sarsıntıyı çok hissettiğinden çekimler istediğim gibi olmadı :)

• Beğen
Tepkiler: Oğuzhan Arslan
Fatih abi ellerine saglık. Sırf kadraja girmek icin bu tura yine gelinirmis :)Bu hafta babannemi yolcu etmem gerekiyordu ben de p4 ile sille'de mini dh yaptım :) hafta sonu beraber pedallarız insallah.

Çok güzel her şeyiyle.. Ama müzik ayrı bi tat vermiş bi ara video izlemekten çok müziği dinler oldum ne yalan söyleyeyim:) Ayağınıza sağlık..

Çok güzel bir iniş ve video olmuş. Tebrik ederim. :) Kamera GoPro mu yoksa başka bir kamera mı?

Çekim harika :in: kendimizi izlemekte ayrı bi keyif yaaaaa.........;) :D

Fatih, hareketli görüntülerde de konuşturmuşsun fotoğrafçılığını. Helal valla...:in: Beyaz Cannondale de yakıyo bu arada...:)

Tüm ekibe de selamlar

@Faruk ÇUBUKCU

Sevgili Faruk;
Kadraja girecektin, Fatih'in elinden çıkmış süper pozu Astana takımına gönderip "Ben Contador'un boşalan yerine geçmek istiyorum. Ondan daha yakışıklıyım ve de daha çakmayım!" mı diyecektin. Var ya, az değilsin haaa!

Bi de sana 3 soru:

1-) P4 nedir?
2-) dh'yi ( downhill demek deeee mi bu? ) babannen ile mi yaptın? :D
3-) Avatarının altında "bisikletim" olarak, SCOTT yazıyor. Ne iş? Nerde kaldı Trek, nere gitti Drag?

Bu soru da bonus olsun. Acuk kilo aldın mı? Yi yi. Korkma yiiiiiii...:ci: :p :D

İniş gerçekten harikaymış, biz de yaşamış kadar olduk, video için teşekkürler

@Bugsbunny

Abi öncelikle Trek-Drag hepsini ne var ne yok sattım teke indirdim bi dene P4 aldım canlı yayında Hasan abi şahit istersen sor :) Fotolarını yakın zamanda atarım inşallah. Smart Sam'ler ile hem dağa hem yola gidiyorum :) Bu arada gözlüklerim de yolda geliyor o zaman başvurmayı düşünüyorum. Ayrıca çakma formam da geldi biliyon dee mi :)

Şimdi cevaplara geleyim;

1) P4: Buraya gel göstereyim :)
2) DH kısaca denizli horuzu demek :p
3) Paragrafın başında verdim cevabı :)

Yemeklerin, pekmezin gözüne gözüne vuruyorum ama Faruk yine aynı Faruk :)
Dip not: Dışarıdan içeriye ıslanmayım diye çamurluk bile taktım P4'e :)

@Bugsbunny

Sevgili kardeşim..

Biz yimek için pedallardık.. :D Öhöm bu aralar video kadrajlarında görünmek için.. Bisiklet ile her türlü tada vakıf oluyoruz. Muhabbet ise üzerine tatlı.

Çok teşekkür ederim. Kendine iyi bak lütfen. Selamlar.

@Fatih Sert

Walla Fatih, böyle görüntüler çekmeye devam edersen, forumdakiler zaten biliyo artık sizi de bi gün, medyanın da ilgisini çekeceksiniz diye düşünüyorum. Artık TV'lerden dizi teklifleri mi olur, film teklifleri mi onu bilemem. O ekipte Tom Cruise var, Erol Taş var, Aydemir Akbaş var... Kontador bile war. Her türlü senaryoya açık :D :D :D

Şaka bi yana Fatih vizörüne sağlık, "kafana" sağlık. Ekipcek pedalınıza sağlık. Allah muhabbetinizi artırsın.

@Bugsbunny

Bisikletin üzerine Kontador yazıp çakma bir imza da atsam mı ki :)

• Beğen
Tepkiler: Bugsbunny
Güzel bi çekim olmuş.

• Beğen
Tepkiler: AHMTB
Geri