Scudo Sports

rs recon lu hidrolik frenli geotech ascent nerden nereye

Alkan Koç

Forum Bağımlısı
Tepki
455
Bisiklet
Trek
arkadaslar biliyorum daha yeni koydum resimleri ama bu aralar aşka geldim ve kendi sınırlarımı ciddi anlamda zorlayarak bisikletimi son haline getirdim bir kere bugune kadar ben ne fren ne amortisör kullannıyormuşum. öncelikle size ilk halini koycam ve devamını getircem umarım begenirsiniz artık bu bisikletin son halini görmekdesiniz iyi seyirler yorumlarınız için şimdiden teşekkürler....

Uğur Alkan Koç

KADRO : GEOTECH 6061 ULTRA LIGHT KADRO
JANT SETİ:SHIMANO WH-MT15 JANT SETİ
ÖN AMORTİSÖR :rock shox recon race kitlenebilir havalı maşa(1710 gr tam tamına bu benim için hayaldi:D)
ARKA AKTARICI :SHIMANO ALIVIO
ÖN AKTARICI :SHIMANO ALIVIO
VİTES KOLLARI :alivio 8 set
RUBLE:SHIMANO CS HG 30 8
ZİNCİR :SHIMANO HG 30
AYNAKOL:SHİMANO ALTUS AYNAKOL FC-M311 ( 22-32-42 )
ORTA GÖBEK :SHİMANO
FREN ÖN / ARKA :Shimano hidrolik Disc Fren Takımı Ön Arka Brm 445 SM-RT 53 ROTOR 160MM
GİDON : SPORTİF ALLOY GİDON
BOYUN : ALLOY
ELCEK:Velo Elcek VLG 849AD3-GEL
FURÇ TAKIMI : BİLYA SİSTEMLİ RULMAN
SELE : SPORTİF SELE
SELE BORUSU : ALLOY 27.2 MM
SELE KELEPÇESİ :ALLOY MANDALLI
LASTİK :2.10 cst maxxis mtb lastiği

buyrun ilk hali
(link)

ve şimdiki hali

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

umarım beğenmişsinizdir:D herkese iyi günler

Scudo
Hayırlı uğurlu olsun, bir bisiklette hidrolik fren ve havalı maşa varsa zaten ayrı bir rahatlık konfor oluyor. İyi yapmışsınız zevkler parayla ölçülmez nede olsa.

• Beğen
Tepkiler: Alkan Koç
@mustafa şükrü yıldırım

kesinlikle haklısınız ama ben bu kadar farklı olacağını hiç tahmin edememiştim verdiğim her kuruşa helal olsun

Çok güzel bir değişim olmuş güle güle kullanın.. :) Jant setini ne kadara aldınız acaba?

• Beğen
@Alkan Koç

:) Kesinlikle öledir, birde çift taraflı pedal, spd yada kalpiye de inanılmaz oluyor, sanki bisiklete turbo takılmış gibi güç artışı hissetmiştim ilk :D , ayrıca dişsiz yol lastikleride takarsanız düz yollarda ciddi hız artışı oluyor. Mtb yi melezleştirmekte ayrı bir zevk bence :rolleyes: . Hızlı ve öfkeli bir cihaz oluyor :p .

• Beğen
@mustafa şükrü yıldırım

ince yol lastikleride var kullandıgım yola göre değiştiriyorum ama mtb lastik daha cok yakışıyo sanki bu bisiklete:D

Alkan abi hayırlı olsun :) güle güle kullan son haliyle

• Beğen
@mustafa şükrü yıldırım

ilk 9 lu sistem olcak spd ile ilgili biraz şüphelerim var bi düşme anında ayak kitlenip daha fazla zarar vermesinden korkuyorum

Bu cumartesi ya mogan yada eymir :D
Akıyoruz :)

bisiklet fiyatı kadar maşa almışınız hayırlı olsun :D

• Beğen
Çok iyi upgrade olmuş Tebrikler :in: benim de gözüme sadece pedallar takıldı.

• Beğen
@diavolo

pedallar dedigim gibi kafamda soru işaretlere var güvenlikle ilgili yoksa spd alıcam

Yeni hali daha asabi olmuş :) maşa açmış sanki bisikleti.. Beğendim

• Beğen
Geri