Scudo Sports

Zwift'de sanal turnuva kazandı, Dimension Data takımına çağırıldı!

Road_Runner

Road Runner
Tepki
24.945
Bisiklet
Cervélo
Yine ibretlik bir öyküyle karşınızdayım :D Ağzımızdan sular akarak okuyacağımız yeni bu başarı öyküsünün mimarı 19 yaşındaki Slovak Martin Lavric.

20181120133504_236258.jpg

Zwift'in sanal turnuvası olan Zwift Academy 2018'e katılan ve tek amacı da ödülü, yani Elite Turbo Smart Trainer'i kazanmak olan bu genç, performansıyla Dimension Data'nın dikkatini çekti ve kendisiyle U23 takımı için 1 yıllık kontrat imzalandı :krktm:

Aynı zamanda turnuvada ilk 3 sporcuya ödül olarak Güney Afirka'da Dimension Data takımı ile gerçek atrenman yapma fırsatı sunulacakmış.

Martin, "Hayallerim gerçek oldu! Bu turnuvadaya katılmaktaki hedefim Elite Trainer'i kazanabilmekti ama şimdi pro kontratım oldu! UCI continental seviyesinde bir yarış tecrübem olmuştu, fakat bu benim için gerçekten büyük bir fırsat oldu, profesyonel bir takım tarafından keşfedildim." demiş :cool:

Strava'sına da ulaştım:harika:
(link)

Kaynak: (link)

Scudo
Acaba bizim ülkemizde buna benzer bir yarışma yapılsa nasıl sonuçlar çıkar ortaya :)

Şok şok şok.. İnternette bu haberi okuyan x isimli genç bi takım tarafından keşfedilmek için girdiği zwift yarışlarında trainer’ın üstüne -hilti- bağlayıp mekanik doping yaptığı ortaya çıktı. Kendini savunurken de ‘evde sadece darbeli matkap vardı bende onu bağlayıp yarışmalara girdim’ ifadelerini kullandı.

Herhalde böyle haberlerin önünü açar bu olay:D:p:koptum:

Doğru kalibrasyonlu pm ler ve dürüst beyan edilmiş kilolar yok ki.Yarış olunca işin içinde.Adam kg/5,5-6 w la 145 hr ile yanından geçince fooomey mi geçti diyosun

Geri