Scudo Sports

Zwift - Maratona dles Dolomites Fondo

Saikou

Forum Demirbaşı
Tepki
321
İsim
Ali B
Bisiklet
Scott
Merhaba,

Yarın Zwift'te 11:00'da sanal Granfondo var. Ödülü de yukarıdaki granfondonun kendisine katılım. Ucak ve konaklama dahil. Aşağıdaki linkten bakabilirsiniz.

Ek: Ödül, fondoya katilanlar arasından kura ile verecekmiş.

(link)

Scudo
@erdal41

Olabilir aslında. Ben team Italy etkinliklerine katılıyorum bizden bir grup olmayınca. Bir grup lideri falan olması lazım tabi.

Nasıl katılıyoruz ? Zwifte yeni geçtim bilmiyorum

@Sefa01

Yarın saat 11'den önce zwifte girip sag taraftaki etkinlikler listesinden A, B, C kategorilerinden birisini seçip join diyeceksiniz. Sayfada en az 15dk önce katılın diye yazmış.

Katılan var mi? Ben 13. Kmdeyim su anda. 1900 kişi icinde 883 sıralamam.

%15 eğimle radyo kulesine tırmanış. 20km bitti. 28 kaldı.

Dosyalar

• 20171231_121758.jpg
    20171231_121758.jpg
    65,7 KB · Okunma: 38
Bende Zone 2 antrenmanı yaptım ama uzun zamandır uzun sürüş yapmıyordum çarptı biraz :)

@Sefa01

Ben de zone 2'de yaptım. 2:20 de bitirdim. Beni de yordu baya.

Zwifte yarışlar nasıl oluyor ? Tacx blue motion pro var. Zwift bizi hangi bölgede trainerın hangi vitesinde kullanmamız gerektiğini söylüyor mu

@mertgulkokan

Blue motion smart trainer olmadığı için Zwift birşey soylemiyor. Siz traineri 4'e alıp bırakıyorsunuz. Bir de hız sensoru takıyorsunuz. Hiz bilgisinden güç tahmini yapıyor zwift. Siz gücünüze göre bisikletin vitesini ayarlayabilirsiniz.

@SaikouTeşekkürler cahilliğime verin hangi bölgede yapmamız gereken gücü söylüyor bizde ona göre vites mi ayarlıyoruz ?

@Saikou Ben en hafif guce alip pedallara abanirsam 1. olmamak icten bile degil hocam bunu nasil onluyorlar smart olmayan trainerlarda?

@mertgulkokan
Bölgeye de siz karar veriyorsunuz. Zorlanınca vites küçültüp, rahatlayınca büyütüyorsunuz.

@mert8753

Onlemiyorlar. Size güveniyorlar. Smart trainerde de geçerli o sorun. Kiloyu az girince hizli gider.

Ben önlüyorlar diye biliyorum. Verilerinizde bir tutarsızlık varsa atıyorlar.10-20 Watt için değilde 3 saat hiç sapmadan 300 Watt sürmüşsünü gibi. Tabi yarışlarda 20-30 Watt bile çok farkeder heleki herkes smart trainer bile kullansa kalibrasyonu vs yine çok fark olur. Ben yarışlara yarış diye bakmıyorum. Antrenman için motivasyon olarak bakıyorum. Çoğunlukta öyle bakıyor.

Ben araştırdırdım
Bkool pro trainer var zwiften gelen bilgilere göre trainer zorluğu ayarlıyor sizde ona göre vites değiştiriyorsunuz ama fiyatı 2100 tl

@Saikou

C Grubunu bitirdim. 3200 küsür kişiden 253. oldum. Ama hile yapanlar da çok var. Çekilişte onları elerler diye düşünüyorum.

Tacx bushido smart trainer ım var. Kalibrasyonu vs. her şeyi tam.
48 km, 890m elevation luk parkuru 30km/h ortalama ile 1:36'da bitirdim. Birinci olanın süresi 32 dakika idi. Ki doğru olması mümkün değil. HR falan da kullanmamış.

Zwifti antreman aracı olarak görmek lazım; yarış dereceleri falan tutarlı değiş.

@mert8753 incelem yapılıyor. HR değerleriniz ve strava kayıtlarınıza bakılıyor. Tutarsızlık varsa diskalifiye oluyorsunuz.

Hatta sürüş sırasında şüpheli yüksek W ' lar banlanıyor.

Arkadaşlar Zwift için Elite Kura Smart B+ Trainer'ı önerir misiniz ? Aldıktan sonra beni üzer mi acaba ?

@turac000 Güzel trainerdır. Sıkıntı yaşatmaz, kullanması keyiflidir.

İnteraktif değildir. Emğim simülasyonu yapmaz. İçerisinde sıvı vardır, pedala kuvvet uygulandıkça rezistansı artar.

• Beğen
Tepkiler: turac000
Bu hafta sonu Tour de Zwift başlıyor . 5 etkinlikten 3unu tamamlayana cekilisle elite direto trainer hediyeli.

(link)

TrainerRoad için 1 ay hediye edebileceğim kupon geldi. İlgilenen varsa mesaj atabilir bana.

• Beğen
Tepkiler: NKurtuldu
Geri