Scudo Sports

zor durumda kalınca veya korkunca küfretmek:):)

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.

Güvenç Terzierol

Forum Bağımlısı
Tepki
247
Bisiklet
Salcano
evt arkadaslar baslıktan da belli olcağı gibi zor durumda kaldığımda veya fazla aksiyona girdiğimde bi anfarkında olmadan küfrediyorum..
geçen hafta belgrad turunda ibrahim çetin le çıktığımız cross maceralarında:D kimi ininlmesi bana göre zor olan veya farklı açıya sahip biyerden dönüş yaparken kısacası düşme tehlikesi yüksek olan yerlerde ister istemez küfürü patlatıveriyorum...

ancak normal zamanda da küfür eden biri değilim maksimum argo kelimeler kullanırım...

bazen kötü oluyor herkes var ben o sırada düşçkmiyim kalıcakmıyım belli değil. bian küfür ediyorum bunun önünne nasıl geçilir ve benim gibi bu saçma durumda olan varmı acaba başka??

Scudo
olur bi dahaki konumda ederim...

evt arkadaslar konu hakkında yorumu olan varmı veya benim gibi durumda olan??

Neyzen Teyfik:Küfür dilin cilasıdır.
Tabiki her zaman her kullandığımız kelimenini içinde küfür etmemeliyiz ama bi anlık reflekslerden dolayı ağzımızdan istemedende küfür çıkabilir.Bence cok fazla sorun olacağını zannetmem.Yalnız aramızda bayanlar varsa tabiki çok çok dikkat etmemiz gerekir.

• Beğen
Tepkiler: Yusuf Sandal
bence f*** kelimesi üzerine çekilmiş amerikan filmlerini izleyerek amerikalılar gibi konusmaya calısanlardansın....

@onur6161
Bunu banamı yazdınız anlayamadım.Biraz açıklarmısınız?

@gvenc_mtb

Yazik valla, ulkenin gelecegi senin gibilere emanet..
Ama suc senin degil, seni boyle yetistirenlerin!

• Beğen
Tepkiler: N.Erdem TUGRAHAN
Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri