Sanberk E
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 1.599
- Bisiklet
- Pinarello
Merhaba arkadaşlar, öncelikle konuyu yanlış yere açtıysam özür dilerim....
3 hafta önce komple xt çekiş sistemime kmc gold zincir ve xt ruble aldım. Ayrıyetten xt arka attırıcının makaralarını token olarak değiştirdim 7bin km gittiğim için.
Ancak bu parçaları değiştirdikten sonra, zincir en küçük 2 dişlide pedala ne kadar abanırsam "taktuk" ses çıkarıp bir bakla öne sıyırıyor.
Eski xt zinciri yeniden taktım ama aynı sorunu gene yaptı, hangi bisiklet servisine gidersem gideyim vites ayarını çok güzel yapıyorlar hiçbir sorun yok. Kendim ayarı bozup tekrar yapıyorum gene düzeltemiyorum.
Sadece en küçük 2 dişlide, pedala abandığımda bu sorun ortaya çıkıyor, kibar pedala nazik bastığımızda sorun çıkmıyor, ancak kimse bu sorunu çözemedi.
Sorduğum servislerde bunun neden olduğu şeyler şöyleymiş ;
Ruble ---> 0 alınarak değişti
Zincir ---> 0 alınarak değişti
Attırıcı makaraları ---> 0 olarak değişti
Kadro kulağı yamuktur dendi ---> 0 olarak aldım değiştirdim....
Bu sorun nedendir arkadaşlar bana lütfen yardımcı olun....
(link)
3 hafta önce komple xt çekiş sistemime kmc gold zincir ve xt ruble aldım. Ayrıyetten xt arka attırıcının makaralarını token olarak değiştirdim 7bin km gittiğim için.
Ancak bu parçaları değiştirdikten sonra, zincir en küçük 2 dişlide pedala ne kadar abanırsam "taktuk" ses çıkarıp bir bakla öne sıyırıyor.
Eski xt zinciri yeniden taktım ama aynı sorunu gene yaptı, hangi bisiklet servisine gidersem gideyim vites ayarını çok güzel yapıyorlar hiçbir sorun yok. Kendim ayarı bozup tekrar yapıyorum gene düzeltemiyorum.
Sadece en küçük 2 dişlide, pedala abandığımda bu sorun ortaya çıkıyor, kibar pedala nazik bastığımızda sorun çıkmıyor, ancak kimse bu sorunu çözemedi.
Sorduğum servislerde bunun neden olduğu şeyler şöyleymiş ;
Ruble ---> 0 alınarak değişti
Zincir ---> 0 alınarak değişti
Attırıcı makaraları ---> 0 olarak değişti
Kadro kulağı yamuktur dendi ---> 0 olarak aldım değiştirdim....
Bu sorun nedendir arkadaşlar bana lütfen yardımcı olun....
(link)