Scudo Sports

Zincir ve vites sorunu

archelos

Üye
Tepki
0
Arkadaşlar öncelikle herkese slm.Ben aranıza yeni katıldım ve bu site gerçekten bana çok yardımcı oldu.Ben bisikletimi 2 hafta önce aldım ama aldıgım gunden beri agır viteslerde pedala aniden asıldıgımda zincir sanki dişlilerin üzerinde kayıyomus gibi oluo ve pedal boşa çıkıo bu yüzden oldukça fazla düşme tehlikesi atlattım.Vites geçişleriyle ilgili bir problemimde vardı ama onu yardımlarınızla hallettim saolun.Sadece bu zincir olayını çözemedim yardımcı olursanız sevinirim.

Scudo
rublen yani arka dişli takımın ve zincirin aşınmış atlatma yapıyor uzun süredir kullanıyorsan ikisini bir değiştirmen gerek yoksa çözüm olmaz.

ona gerek yok, arka vitesin açısının ayarında bi bozukluk vardır, aynı hasar bende de vardı, o alttaki makarasını eğmek gerekebiliyor, yeni ruble de alınsa aynı sorunu yaşamak mümkün olabilir öbür türlü.

Bende vites koruyucu demir vardı, onu usta dışa doğru büktü iyice, o demir engelleme yapmış vitesin atışlarında, o vitesin çok hassas ayarıyla ilgili bir sorun oluyo daha çok. Bisiklet yeniyse benim dediğim gibidir muhtemelen..

Geri