Yıllardır birçok festivale katılırım, 2015'de Zeytinliğe de katıldım, İstanbuldan bisikletle gittim fakat ben kamp olarak katılmadım ''bisiklet ve içerinin durumunu bildiğimden'' 3Günlük kombine aldım ve yakınlarda kamp alanı olan özel bir yerde kamp kurdum. Gittiğim yerde ağaç altında sessiz güzel bir yer gösterdiler çadırımı kurdum, korunaklı alan zaten özel mülk bisiklete yaklaşan bile olmadı. hatta cadırımın yanına elektirik çektiler, buzdolabı verdiler kamp alanında duş, wc , sıcak su v.s herşey hem hijyenik hemde ücretsizdi, benim gibi 5 kişi daha vardı Günlüğü 40TL verdim, yakından alışveriş yapıp buzdolabına suyumu yiyeceğimi koydum, festivalden sonra 2günde denizin tadını çıkartmak için kaldım. sadece 200Tl konaklamayı hallettim (Kendi çadırımı götürdüm, içeride hazır çadırlarda var fakat fiyat farklı). Festival alanı yakın olduğundan gündüz bisikletle köyleri-kasabaları gezdim, akşam bisikleti bağlayarak festivale gectim.
Festival alanında çadır yerleri kumsalda yani direk güneş altında, sabah erkenden uyanmak zorundasınız, WC'ler kullanılacak gibi değil, bisikleti koymak için kösede bir yer gösteriyorlar oraya bağla diye herkes aynı yere baglıyor pek güvenilir değil. Yıllardır katıldığım tüm festivaller aynıydı açıkcası.
Bisikletle festivale giden herkese yakınlarda bir kamp alanı ayarlayıp orada kalmasını öneririm fazladan 200-300Tl verirsiniz ama hem bisiklet hemde kendi sağlığınız acısından faydalı olur ayrıca eğlenmeye gidip eziyet çekmek bana mantıklı gelmiyor.