Scudo Sports

Yurtdışından makul siparişlerinizi getirebilirim

umutcelik

Forum Bağımlısı
Tepki
7.843
Bisiklet
Trek
Merhaba,

Bir kaç kez geyiğini yapmıştım burada gelirken siparişlerinizi alırım diye.
Nisan sonunda Istanbul'a geliyorum, siparişlerinizi getirebilirim.

Amsterdam'da yaşıyorum buraya teslimat yapan internet sitelerinden sipariş verip benim eve teslim edilirse gelirken getirebilirim.
Boş valiz ile geleceğim ve onunla getireceğim. Bu yüzden siparişleriniz kıyafet gibi hafif ve valizde taşınabilir malzemeler olursa getirebilirim. Vites grubu, kadro, gidon gibi parçaları taşımam mümkün değil malesef.
Siparişler benim adresime geleceği için vergi iadesi almanız da mümkün olmayacaktır.

Istanbul Bahcelievler'de kalacağım. 1 Mayıs tatil, o gün öğleden sonra bir yerlerde ( e5 kenarında avm var, orası uygun olur sanırım ) elden teslim edebilirim.

Herhangi bir komisyon, ücret vs beklentim yok. Sadece suistimal etmeyin yeterli. Sonuçta eve teslim edilen şeyleri valize koyup getireceğim, bir yerde de ben size teslim edeceğim. Buna karşılık bir acı kahvenizi içerim o başka.

Bugünlerde internet üzerinde çok dolandırıcı var, aranızdan birisi çıkıp da "ya getirmezsen bizim siparişleri" diyebilir alınmam, gücenmem ama size başka türlü de teminat veremem malesef.

Ilgilenen arkadaşlar varsa bana pm atabilir. Evimin adresini, telefon numaramı vs paylaşırım detaylar için.

Scudo
Forumda ''aktif'' olan kişilere yardımcı olursanız daha iyi/sağlam olur..

Saati değiştirmeyi düşünüyordum; eğer uygun bir kampanyaya denk gelirsem sizden rica edebilirim o zaman ama saat kutusu filan acaba büyük sayılır mı?

Saati değiştirmeyi düşünüyordum; eğer uygun bir kampanyaya denk gelirsem sizden rica edebilirim o zaman ama saat kutusu filan acaba büyük sayılır mı?
Saat kutusu çok büyük olmaz diye tahmin ediyorum, benim için uygun.

• Beğen
Tepkiler: necmeddin
üstadım bir göbekden vitesli batavus rica etsem olurmu acaba :hımm:ozaman kahve içmek neki sizin için starbucksı kapatabilirim:)

üstadım bir göbekden vitesli batavus rica etsem olurmu acaba :hımm:ozaman kahve içmek neki sizin için starbucksı kapatabilirim:)

Batavus değil de bi tane gazelle var kapının önünde yatıyor. Hanım kendisine aldı bir kaç sene önce, nexus 8'li ama 100 km kullanmamıştır. Satayım bunu diyorum yok kalsın bi ara kullanırım diyor ama paslanmaya başlamıştır.
Onu getirmeyi düşünsem mi acaba. 2O kiloya yakındır, sağlam bagaj parası alır hava yolları.

Batavus değil de bi tane gazelle var kapının önünde yatıyor. Hanım kendisine aldı bir kaç sene önce, nexus 8'li ama 100 km kullanmamıştır. Satayım bunu diyorum yok kalsın bi ara kullanırım diyor ama paslanmaya başlamıştır.
Onu getirmeyi düşünsem mi acaba. 2O kiloya yakındır, sağlam bagaj parası alır hava yolları.
Bisiklet spor için olduğundan 25€ alıyorlar yanılmıyorsam. Geçen yaz Almanya'da benden 25€ almışlardı kiloya bakmaksızın.

Sevgili @umutcelik Türkiye’de çok aradım bulamadım italyada tüm bisikletçilerde satılıyordu, sele altı bikepacking çantama takabileceğim kumaş üçgen reflektör arıyorum oralarda gözüne çarparsa çok sevinirim. Annem bahsettiğin alış-veriş merkezinin arkasında oturuyor hiç olmadı sen gelince bi kahve içelim zaten..

33F1330F-F7E1-4B95-9412-D34D8498705E.jpeg

Sevgili @umutcelik Türkiye’de çok aradım bulamadım italyada tüm bisikletçilerde satılıyordu, sele altı bikepacking çantama takabileceğim kumaş üçgen reflektör arıyorum oralarda gözüne çarparsa çok sevinirim. Annem bahsettiğin alış-veriş merkezinin arkasında oturuyor hiç olmadı sen gelince bi kahve içelim zaten..

219073 dosyayı görüntüle
Merhaba,
Ben büyük ihtimalle unuturum bunu.
hollanda içinde (link) ve (link) siteleri var benim çok kullandığım. Bunlar dışında sigmasports, bikediscount gibi siteler de ücretsiz kargo yapabiliyor Hollanda'ya. Oralara bakın, varsa sipariş verin benim eve, ben gelirken getiririm. Adresi pm ile iletirim size.

Çok güzel hareket ama bence böyle bir şeyi böyle göstere göstere yapmayın...
(link)

• Hahaha
Tepkiler: Road_Runner
Çok güzel hareket ama bence böyle bir şeyi böyle göstere göstere yapmayın...
(link)
Hukuksal olarak düzenlemeler nedir bilmiyorum ama ben satış yapmayıp sadece ürünleri faturalarıyla beraber arkadaşlara teslim ederim bu durumda vergi vermemi gerektirecek bir durum yok diye düşündüm. Linkte adam satış yapmış, vergisini ödememiş o yüzden ceza almış.

Son zamanlarda yerli satıcıların yüksek etiketli ürünleri ve gümrük vergilerindeki artış, bizleri yurtdışındaki adreslere kargolanan ürünler almaya itiyor.
Şahsen ben şu aralar yurt dışına çıkamasam da çıkan arkadaş-eş-dost olduğunda onların kaldıkları adrese kargolattığım ürünler oldu.
Sizin bu özgeci ve hayırsever yaklaşımınızı takdirle karşılıyor ve ticari olmadan sürdürmenizi bekliyoruz @umutcelik ...

• Beğen
Tepkiler: Cemal Ç.
Hukuksal olarak düzenlemeler nedir bilmiyorum ama ben satış yapmayıp sadece ürünleri faturalarıyla beraber arkadaşlara teslim ederim bu durumda vergi vermemi gerektirecek bir durum yok diye düşündüm. Linkte adam satış yapmış, vergisini ödememiş o yüzden ceza almış.
Benim bildiğim; yolcu beraberinde getirilen eşya, ticari amaçla getiriliyor olmasa bile yolcunun kendi eşyası değilse "hediyelik eşya" sayılıyor ve değeri belli bir sınırı aşarsa (450€'ydu galiba) vergisinin ödenmesi gerekiyor.

Son zamanlarda yerli satıcıların yüksek etiketli ürünleri ve gümrük vergilerindeki artış, bizleri yurtdışındaki adreslere kargolanan ürünler almaya itiyor.
Şahsen ben şu aralar yurt dışına çıkamasam da çıkan arkadaş-eş-dost olduğunda onların kaldıkları adrese kargolattığım ürünler oldu.
Sizin bu özgeci ve hayırsever yaklaşımınızı takdirle karşılıyor ve ticari olmadan sürdürmenizi bekliyoruz @umutcelik ...
Hocam bunu sürdürmem mümkün olmayabilir. Bu sefer hanım olmadan tek başıma geliyorum valiz de boş ( dönüşte Turkiye'den günlük kıyafet almak gibi mini çakallık yapacağım ) denk geldi diyelim.
Benim bildiğim; yolcu beraberinde getirilen eşya, ticari amaçla getiriliyor olmasa bile yolcunun kendi eşyası değilse "hediyelik eşya" sayılıyor ve değeri belli bir sınırı aşarsa (450€'ydu galiba) vergisinin ödenmesi gerekiyor.
Doğrudur, ben bunun mevzuatına bir bakayım da herhangi bir tatsızlık olmasın.
Gümrükte rastgele çevirmeye hiç takılmadım şimdiye kadar ama belli mi olur.

Öncelikle teklifiniz için teşekkürler @umutcelik

Malum döviz kuru yüksek ve kargo ücretleri + vergiler sağ olsun aldığımız ürünler iyice pahalı olmaya ve bisiklet her geçen gün daha pahalı bir spor olmaya doğru gitmeye başladı.

Ben de sık sık yurtdışına gidip gelen varsa cüzzi bir komisyon veya bir kahve/bira karşılığı sipariş versek olur mu konusu açacaktım.

En kötü buradan birileriyle birleşip ortak sipariş verebiliriz. En azından kargo bedavaya gelir. Şu anki siparişime 15 dolar kargo çıkıyor evlat acısı gibi :(

• Beğen
Tepkiler: umutcelik
Geri