Scudo Sports

Yurtdışından lastik sipariş edenlere bir sorum var !

Osman Uygun

Daimi Üye
Tepki
124
Bisiklet
Sedona
Merhaba arkadaşlar;

Ben daha önce yine bu başlık altında MTB 27.5" bisikletime yol lastiği takmak istediğimi söylemiştim, birkaç lastik önerisi aldım ve Schwalbe Marathon Plus almaya karar verdim. Tecrübeli arkadaşlara iki sorum olacak;

1) Aşağıda linklerde seçtiğim lastikler benim bisikletime uyar değil mi, ben 27.5" x 1.65 seçiyorum ?

2) Yine aşağıda iki üç tane site var biri ebay diğeri pushys; ebay eminim güvenilirdir ama diğeri güvenilir midir ve fiyat olarak en ucuz bike24 ama onlar bana lastikten olmadığını ne zaman geleceğini bilmediklerini hatta alternatiflerinin bile bittiğini söylediler. Bana bu iki siteyi önerir misiniz ya da başka lastik bulabileceğim siteler?

(link)

(link)

(link)

Sorduğum her soruya detaylı cevap bulduğum bu forumdaki herkese tekrardan teşekkür ederim :)

• /////////////////// •
Salcano NG650 V Fren 27,5"

Scudo
geçen yaz dış lastiklerimi bu siteden almıştım, %50 indirim vardı şimdi baktım yine %50 indirim yapmışlar.. 10günde gelmişti

(link)

Ben bu siteyi önerebilirim. En geç 4-10 gün arası elinizde olur.

(link)

Tekerleğinin yanaklarında ebatları yazar. O ebatlara bakarak uygun bir tekerlek seçmelisin.

Söylediğiniz iki sitede de benim aradığım lastikler yok; sadece dağ lastiği var.

Benim koyduğum siteleri denemiş ve önerebilecek olan yok mu?

• /////////////////// •
Salcano NG650 V Fren 27,5"

odemeyi paypal ile yap alis verisini bunlari hangisinden yaparsan yap sorun olmaz.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Starbike'dan sipariş verdim.Stokta olmamasına rağmen ertesi gün(12.06) kargoya verdiler.Şu an Türkiye gümrüğünde, 1 haftada gelir inşallah.
Starbike'a bakmanı öneririm.

Vallaha ben 29" jantlarıma 700x32 schwalbe marathon plus ları çifti 40 € ya akrabalara getirttim almanyadan. Burda teki 40-45€.

iowa detailing

Ben chainreaction dan aldım bir gün sonra kargoya verdiler ve tr ye giris yaptı 10 gündür gümrükte işlem yapmadılar bile bekliyorum caresiz.ama site zaten güvenilir hızlı işlem yapıyor.istediğiniz lastik var mı bilemiyorum ama

Geri