yilmaz kaynak Daimi Üye Kayıt 31 Temmuz 2011 Mesaj 323 Tepki 119 Şehir istanbul Bisiklet Specialized 5 Eylül 2011 #1 Daha once alisveris yapmis arkadaslar hangi siteleri kullaniyorsunuz , bi sikinti oluyor mu acaba ? kac gune geliyor ?
Daha once alisveris yapmis arkadaslar hangi siteleri kullaniyorsunuz , bi sikinti oluyor mu acaba ? kac gune geliyor ?
Kürşat AKINCI Forum Bağımlısı Kayıt 14 Eylül 2010 Mesaj 790 Tepki 699 Şehir Mersin Bisiklet Giant 5 Eylül 2011 #2 Ebay dan speedpark'tan alışveriş yapıyorum 6 - 15 gün arası geliyor üstelik her siparişimde ufak tefek hediyelerde kargoya koyuyor. birde Dealextreme den alışverişyapıyorum 12-15 gün arası geliyor oldukça uygun fiyatlı ürünleri..
Ebay dan speedpark'tan alışveriş yapıyorum 6 - 15 gün arası geliyor üstelik her siparişimde ufak tefek hediyelerde kargoya koyuyor. birde Dealextreme den alışverişyapıyorum 12-15 gün arası geliyor oldukça uygun fiyatlı ürünleri..
Mutlu Köksal Satılık Scott Scale LTD CR1 Kayıt 18 Haziran 2009 Mesaj 999 Tepki 223 Şehir Istanbul İsim Mutlu Başlangıç 1994—95 Bisiklet Scott Bisiklet türü Dağ bisikleti 5 Eylül 2011 #3 Hiçbir sıkıntın olmaz.Kürşat arkadaşın dediği gibi speedpark ın fiyatlar kargo ücretleri çok uygun.Zaten tonla free shipping ürünü de var.
Hiçbir sıkıntın olmaz.Kürşat arkadaşın dediği gibi speedpark ın fiyatlar kargo ücretleri çok uygun.Zaten tonla free shipping ürünü de var.
Ahmet Gümüş Daimi Üye Kayıt 26 Temmuz 2011 Mesaj 243 Tepki 54 Şehir Aydın 5 Eylül 2011 #4 speedpark ın tam adresini yazabilirmisiniz.? speed park yazınca google alakasız sonuçlar veriyor. Merak ettim..
speedpark ın tam adresini yazabilirmisiniz.? speed park yazınca google alakasız sonuçlar veriyor. Merak ettim..
ProfessionaL Forum Bağımlısı Kayıt 6 Haziran 2011 Mesaj 2.193 Tepki 693 Yaş 34 Şehir İstanbul İsim Hasan Kılınç Başlangıç 2000—01 Bisiklet Salcano Bisiklet türü Yol bisikleti 5 Eylül 2011 #5 speedpark'ı bende merak ettim. Bende Ebay'dan yapıyorum. (link) Dünya Alışveriş merkezi. 15 gün içinde geliyor
speedpark'ı bende merak ettim. Bende Ebay'dan yapıyorum. (link) Dünya Alışveriş merkezi. 15 gün içinde geliyor
yilmaz kaynak Daimi Üye Kayıt 31 Temmuz 2011 Mesaj 323 Tepki 119 Şehir istanbul Bisiklet Specialized 5 Eylül 2011 #6 dealextreme de adres kismindan oteye gidemiyorum ingilizce karakter kullaniyorum gene olmuyor.
A Anonim Silinmiş hesap Kayıt 27 Nisan 2005 Mesaj 0 Tepki 1 5 Eylül 2011 #7 evancyles dan adanaya 4 günde geldi, dealextremedende yaklaşık 10 günde filan gelmişti sanırım adanaya.
evancyles dan adanaya 4 günde geldi, dealextremedende yaklaşık 10 günde filan gelmişti sanırım adanaya.
A Anonim Silinmiş hesap Kayıt 27 Nisan 2005 Mesaj 0 Tepki 1 6 Eylül 2011 #8 Bu konular forumda çok konuşuldu, bu başlıkta ulaşabileceğiniz bilginin çok daha fazlasına arama yaparak rahatlıkla ulaşabilirsiniz.
Bu konular forumda çok konuşuldu, bu başlıkta ulaşabileceğiniz bilginin çok daha fazlasına arama yaparak rahatlıkla ulaşabilirsiniz.