Scudo Sports

Yüreğime Dokunan Sol Pedallar

NEVRES KME

Forum Bağımlısı
Tepki
1.480
Bisiklet
Specialized
Değerli Pedaldaşlar,

Uzun zamandır sizlerle Sekiz kadından biriyim, 5 numaralı meme kanseri bisikletçiyim:) bu linkteki konuyla beraberdim.

Aktif yaşamımın içine ansızın giren meme kanseri (memeca) 2015 yılından bu yana devam eden tedaviler, zorlu süreç ve bisikletim Gezenti den uzak geçen zaman..

Her üzüntü geride kaldı. Derler ya zaman her şeyin ilacı. Hayat devam ediyor ve hayatın içinde akmak çok güzel.

Hayat beni bu noktaya getirirken, bende derin ve güzel izler bıraktı.

Bisikletin en güzel yanlarından birisi de güzel dostlukları beraberinde getirmesi.
Forum sayesinde tanıştığım, tanıdığım, tanındığım ve pedalladığım arkadaşlar ve dostlar edindim.
Sevginin ne kadar kuvvetli bir duygu olduğunu ve enerji kattığını, hatta hayata tutunmak için önemini bir kez daha yaşayarak öğrendim.

Zorlu yolda yürürken, hiç yalnız kalmadım. Bana desteğini esirgemeyen sizlerle mücadelem daha da anlam kazandı.

Öncelikle forumdaşlara teşekkürlerimi bir borç bilirim.

Sürüşlerimde tüm bisikletçi arkadaşlar için “sol pedal” pedaldaşlarımın diyerek yol aldım.
Sonrasında benim için basılan sol pedallar, “Yüreğime Dokunan Sol Pedallar” oldu.
İsimlerini tek tek yazamadığım, Türkiye’nin dört bir yanından yazan forum üyeleri ve pedaldaşlarım sizler kalbimdesiniz.

@Osman Kıtay ve @serhat Kapılar ın bana ithaf ettikleri “Trans Anatolian Tour” ve zorlu süreçte telefon ve mesajlarla sürekli durum kontrolümü yaptıkları için çok teşekkürler.

@Oktay Erkan ın anlamı büyük ziyareti ve pembe kask hediyesi ve gelirken ikinci sürpriz olarak Kocaeli turunda birlikte pedalladığım Çağlayan arkadaşı da getirmesi ve her daim iletişimde kalarak durum kontrolümü yaptıkları için teşekkürler.

@Onat G. nin İnstagramda vazgeçmediği takibi ile hastalıkla savaşımın her anında mesajları ile verdiği desteğe sonsuz teşekkürler.

@Sebahattin Gerceker seni yazımın sonuna bıraktım :)
En büyük nedeni ise uzun soluklu süren son konumdan çekip çıkartacak ve yeni konulara açılmamı sağlayacak güzel davranışın yüzünden.
Instagram da vazgeçmeyen takibin ve yazılarınla desteğini hep yanımda hissettim.

Bunların içinde en çok yüreğime dokunan;

“tanımadan sevdim sizi, pek çok kişi gibi. Bu geçici sürecin sonunda, sizin de tanımadan sevdiğiniz bir sürü bisikletli, pembe balonlu turunuzu gerçekleştireceğiz. Siz devam edin gülümseyerek kavgaya. Pek çok kişinin sizinle gülümsediğini bilerek. Devam edin sevginizi kemoya katmaya. Bizimde sevgimizin sizinle olduğunu bilerek…” yazan satırları ve her sol pedalını fotoğraflayıp hashtag leyerek instagram da paylaşan, varlığını diğer sevenlerim gibi yanımda hissettiren..

12 Mayıs 2017 akşamı Şaşkın Bakkal sahilinde RockRıder Bisiklet Grubu’nun organizasyonuna davet edip, yüz yüze tanışma fırsatı verdiği gibi,

Bisikletlere pembe balon bağlanmış ve pembe karanfillerle karşılanmam bana inanılmaz duygulu anlar yaşattı. Teşekkür etmek yeterli olurmu bilmiyorum.

Hepinizi seviyorum.
Pembe balonlu turda buluşmak ve pedallamak dileğiyle,
Sağlık, mutluluk, huzur, sevgi ve barış içinde sağlıcakla kalın.
Sevgi ve saygılarımla

Dosyalar

• IMG_20170513_164235.jpg
    IMG_20170513_164235.jpg
    148 KB · Okunma: 60
  • IMG-20170513-WA0002.jpg
    IMG-20170513-WA0002.jpg
    106,1 KB · Okunma: 58
  • IMG-20170513-WA0004.jpg
    IMG-20170513-WA0004.jpg
    66,8 KB · Okunma: 55
  • IMG-20170513-WA0005.jpg
    IMG-20170513-WA0005.jpg
    113,4 KB · Okunma: 56
Scudo
Aslında, sen bizim yüreğimize dokunmuştun.. sekiz kadından biri olmanın doğal kabulünü mücadeleci kişiliğinin içinde harmanlayıp paylaşmanla.. içten, sıcak, dost kelimelerine yansıyan yaşam sevincinle dokunmuştun yüreklerimize.. Tüm acı ve sıkıntıların içinden süzdüğün gülümsemenle...
Biz de seni seviyoruz @NEVRES KME .. tanık olabildiğimiz kadarıyla kavganı, sevgi dolu yüreğini, oradan yansıyan güzel gülüşünü, bizimle paylaştığın dostluğu seviyoruz..
Pembe balonlu turda.. ve elbet başka bir çok bisiklet gezisinde, solpedallarımızı birlikte çevirmek dileğiyle... Sevgiler...

Geri