Scudo Sports

Yorum yapmayın

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.

kaju

Evlenmeyin olm. Ya bisiklet ya ben oluyo.
Tepki
286
Başlangıç
1991—92
Bisiklet
Dahon
Rica ediyorum, yorum yapmayın. Neymiş efendim doktormuş. Hemen sağlık konularında yorum. Neymiş iktisat okumuş. Hemen ekonomi konularında yorum. Neymiş kırk yıllık bisiklet tamircisiymiş. Hemen teknik konularda yorum. Bırakın kardeşim bizi, ne güzel cahil cahil üstten üstten konuşuyoruz. Teknik bilgiler falan kafamızı karıştırmayın. Allah allah yaaa

Scudo
Yazdıklarına yorum yapmayacağım.

1-2 gün önce soru-cevap bölümünde, bir ürün için yardım ve bilgi istemiştim ona göre satın alacaktım ve yeni konu açtım.

Açtığım yeni konu hala pasif ve aktif olması için "onay bekleme" durumunda.
(Konu Durumu: Genel görünüme açılmadan önce denetim için bekliyor.)

Nasıl oluyor da mezar ziyareti, kavgalar, gürültüler, chp animasyonu vb. konular hemen onaylanıp açılıyor?

Tekniğini söyleyin de öğrenelim :)

Konuların gerekli-gereksiz vb. durumuna karar veren merci kim acaba?
(kişi veya kişiler)

Teşekkürler.

Not: Yeni açtığım konun aktif olmasına gerek kalmadan, forum'dan bir arkadaş sağolsun yardımcı oldu ve öğrendim.
Yeni açılan konuyu iptal etme olayı olmadığı öyle bekliyor :)

Pano-1.png

@Taner James
Konu nedir dostum

olur mu öyle şey... senelerimi vermişim bir sürü birikimim var... bedavadan dağıtıyorum.. gel vatandaş

@Taner James bak CHP animasyonunu ben açtım, 5 dk sonra kapandı. Bence Türk siyasi tarihinde bir dönüm noktası idi. Neyse. CHP'li falan değilim. Ama eğlendim. Ben foruma girdiğimde sürekli Bahçeli görüyorum mesela. Neden CHP animasyonu kaldırıldı, soru sormadım bile. İzleyin, geyik olmuş. Gülün geçin falan.

@Rip

Benim anlatmak istediğim siyasi, dini vb. birşey değildi.
Gerekli-gereksiz bir çok konu açılıyor. Bisiklet ile hiç alakası bile olmayanlar bile hemen aktif oluyor.

Ben bisiklet ile konu açtım 2 gün geçti aktif olmadı ve bu konuya mesaj yazdığım da bile halen aktif değildi.
Muhtemelen moderatör'lerden bir arkadaş buradaki yazımı görmüş ve konuyu aktifleştirmiş, kim ise sağolsun :)

Sadece kendimi, bisiklet mahallesinde salyangoz satıcısı gibi hissettim :)

Neyse sıkıntı yok... pedala devam :)

• Beğen
Tepkiler: Rip
@Taner James

O değil de salyangoz çorbası içmiştim ve kimseye tavsiye etmiyorum. Bisiklet çorbası candır

@Anonim buda silinebilir problem değil. Ama yorum yapmayın diyorum hala yazıyosunuz. Forumda sıkıntı var. Farkındamısınız.

• Beğen
Tepkiler: suat akman
Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri