Scudo Sports

Yönetimden Şikayetim Var!!

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.

Hayrettin

Forum Demirbaşı
Tepki
648
İsim
Hayrettin
Bisiklet
Salcano
Çok çok çok değerli adminlerimiz ne istiyor bilmiyorum. Bu şekilde otorite mi kuracaklar? Temizlik mi yapıyorlar? Zıt görüşlere tamamen karşılar mı? Neler oluyor?

Konu açıyorum başlığımı silip başkasının adına yazıyorlar, konu açıyorum başka başlıkların adını değiştirip benim konumu oraya yapıştırıyorlar, şu forum adına ağaç dikme olayı için bişeyler çabalıyorum umrunda değiliz kimsenin, entry giriyorum onu da siliyorlar, bi benimle mi uğraşıyosunuz hocam siz? Madem öyle Silin hesabı forumdan engellleyin cidden yeter artık böyle bi yere varılmaz. Forumdan soğuttunuz ağız tadımız kalmadı yeminediyorum. Astığım atık dediğim dedik yöntemlerle nereye kadar varırsanız varın.

Scudo
Gidin serbest kürsü olaylarını eskisi gibi yapın, zıt görüşlerle trol giren bozguncularla uğraşın. İlan veriyorum yayına bile girmiyor

@Hayrettin Yaşadıklarınız için sizin adınıza üzüldüm.Bu forum ahlak ve saygı kuralları çiğnenmedikçe üye olan herkeze ifade özgürlüğü tanımalıdır ve demokrat bir ortam sağlamalıdır.Umarımki bahsettiğiniz tutum bir daha tekrarlanmaz.

Bu tarz konuları açmak yerine yöneticilere özel mesaj atarak sıkıntılarınızı çözüme kavuşturmanız daha doğru olur kanaatindeyim. Bu sizin özeliniz. Ulu orta konu açmak faydadan ziyade herkese zarar verir. Ayrıca bir yanlış anlaşılma olduğunu düşünüyorum.

Sıkmayın canınızı.. Özelden konuşun halledin...

Yönetimden benim de şikayetim var. Defalarca küfür kullanımı diye "şikayet" butonuna detaylıca ve defalarca yazmama rağmen küfürlü mesajlar kaldırılmadı. Moda oldu küfür veya argo kullanmak. Bunda reyting kaygısı varsa gerçekten, tebrik ediyorum katkısı olan arkadaşları...

@Hayrettin Bey,

Baktığımda sizin açmış olduğunuz ve silinen bir başlık göremedim.
Bahsettiğiniz başlık birleştirme ise, aynı doğrultuda açılmış başlıkları birleştiriyoruz. Çünkü aynı konu ile alakalı 2 farklı başlık açıldığında (biri çok eski olsa bile), başlıkların altındaki değerli bilgiler dağılabiliyor ve ulaşılması daha zor oluyor. Hatta birleştirilen konuda sorulan sorunun cevabı bile bulunabiliyor çoğu zaman.
Hem bunun önüne geçebilmek hem de kirliliği önlemek adına aynı konuda açılmış başlıkları birleştiriyoruz. Bu uzun süredir yapılan bir şey, yani sizin özelinizde yapılan bir durum değil.

Mesaj silinmesi konusunda ise, sanırım, 2. el konularının birinde bir mesajınızı ben kaldırmıştım. Nedenini de mutlaka belirtmişimdir ama tekrar belirteyim,
İkinci El Forum Kuralları
"5.4. Verilen ilanlara yorum ve "Hayırlı satışlar", "güzelmiş" vs gibi mesajlar ve teşekkür mesajları atılamaz, fikir alışverişi yapılamaz. Teşekkür mesajları için özel mesaj veya "Teşekkürüm Var" ana başlığını, fikir alışverişi için özel mesajı kullanabilirsiniz."

Bahsettiğiniz mesaj silinmesi başka bir yerde ise o konuda bir yorum yapamayacağım ama size karşı özellikle yapılan bir durum olmadığını garanti edebilirim.

İlan yayınlanma konusunda ise; saat 19:10'da ilan vermişsiniz, 00:46'da "İlan veriyorum yayına bile girmiyor" demişsiniz.
24 saat içinde ilanınız illa ki kontrolden geçecektir -ki ben bu konuyu görmeden onayladım bile sizin ilanınızı-. İlan onaylanması konusunda bu kadar sabırsız olmayın zira biz de insanız ve ilanınız onaylanmıyor veya eksikleri hakkında bir şey yazılmıyorsa emin olun bizim de bir işimiz vardır.

Bu tip durumlarda konu açmak yerine doğrudan Yetkili Ekip ile iletişime geçerseniz seviniriz.
İyi günler dilerim.

(Konuyu da izninizle kilitliyorum)

Merhaba,

Serbest kürsü bölümünde açılmış bir konuyu herkes ana sayfada yeni mesajlarda görsün diye güncel haberlerde konu açamazsınız. Bu yüzden o konu da tarafımızca silinmiştir.

İlan açma konusuna gelirsek arkadaşlar, burada hiç kimse sizin emir kulunuz değil ! Hepimiz burada bisiklete gönül verdiğimizden vakit ayırıp, fedakarlıkta bulunuyoruz. Bize ilanım açılmadı diye sitem eden arkadaşlar oluyor. Fakat artık bazı arkadaşlarımızın, ilanlarla ilgilenen arkadaşların yorulduğunu görmesini engelleyen nedir onu anlamıyorum. Bir çoğunuz ilan kurallarını okumadan düzgün bir ilan bile açamazken, kalkıp burada sitem hakkını nasıl buluyorsunuz onu hiç anlamıyorum. Sizin karşınızda kurumsal bir kimlik yok sevgili arkadaşlar, bu işe gönül vermiş, fedakar insanlar var ve emin olun parayla çalışan bir memur bile bizim kadar efektif olamaz. O yüzden buraya gelip "ilanım açılmadı" diye sitem etmenin bir anlamı yok. Sabretmek zorundasınız. Biz nasıl bir çok şeye tahammül gösteriyorsak bazı arkadaşlarında tahammül göstermesi gerekiyor.

Burada açıklama gereği duyuyorum bundan sonra ilanlara kısıtlama getirilecek. Yakında sizlere detaylarını açıklayacağız.

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri