Scudo Sports

Yollandım - carraro cr62

Abdülkadir Ergin

Forum Bağımlısı
Tepki
7.190
Başlangıç
1984—85
Bisiklet
Bianchi
Bisiklet türü
Yol bisikleti
Selamlar, yıllardır emektar Salcano Citysport bisikletimle dolanıyorum yerkürede. Ne zamandır da yol bisikleti hayali kuruyordum. Niyetim Canyon almaktı aslında ancak bütçe sıkıntısı nedeniyle belirsiz bir tarihe ertelemiştim. Arkadaşın haber vermesiyle hiç düşünmediğim halde bir anda 2.el carraro alıverdim. En azından ucundan başlayalım ileride terfi ederiz inşallah diye düşündüm. 2.el ancak sahibi neredeyse hiç binmemiş. Mart 2017 trafiğe çıkışlı, en fazla 100 km kullanılmış sahibinin demesine göre. Bazı yerlerde jelatinleri duruyor. Üzerinde kilit pedalı, arka aydınlatması, ked kaskı (1 kere takmış), tcl göstergeli el pompası, Shimano gres yağı, bakım sehpası da yanında hediye verdi sağ olsun ;) Nitekim yola geldik nihayet, bakalım nasılmış keyfi. Dün aldım geldim, daha çıkarıpta sürmedim :)

IMG_20180801_175306.jpg
IMG_20180801_175801.jpg IMG_20180801_175710.jpg
IMG_20180801_175501.jpg
IMG_20180801_180353.jpg IMG_20180801_175818.jpg

Scudo
Hayırlı olsun çok temiz görünüyor SPD tecrübeniz yoksa bence bir süre normal pedal kullanıp ya da normal ayakkabı ile kullanıp önce bisiklete alışın. Sonra unutup düşmeler çok oluyor :)

• Beğen
Tepkiler: Abdülkadir Ergin
hayırlı olsun güle güle kullanın yanındaki hediyeler de iyiymiş :)

• Beğen
şu aletleri alıp 100 km sürmeden nasıl satıyorlar anlamıyorum ya :) ben her boş vakitte bisiklet sürmek için can atıyoroum :)

Hayırlı olsun güle güle ve kazasız belasız kullanın.

• Beğen
@desert Foxe Ben de anlamıyorum ama çok iyi oluyor, uygun fiyata yeni bisikletimiz oldu ;)

@Muhammet Ertop teşekkürler :harika:

@ahlaksız teşekkürler, vermeye çalışacağım. Sol dizime fazla yüklenemiyorum, yüksek kadans takılacağız artık. :islik:

• Beğen
Tepkiler: kobalamin
@Abdülkadir Orta aktarıcı için daha kısa bir tel kullanıp kazara sağdaki vites kolundan geçirmiştir ve hatayı anlayınca da söküp tekrar takmakla uğraşmayıp telleri çapraz yapmıştır belki . Benim aklıma bu geldi

• Beğen
@Abdülkadir Ergin Çok güzel. Fotoğrafları görünce sıfır zannettim, ikinci elmiş. Hayırlı olsun, sağlıklı günlerde kullanmanız dileğiyle.

• Beğen
@umutntm Ben de benzer senaryo düşünmüştüm ancak yukarıda The UGUR bunun normal olduğunu belirtti. Bu şekilde kullanım da varmış o_O

@Son Selim Teşekkür ederim :)

Hayırlı olsun kazasız belasız kullanın inşallah.

Ben daha City Sport 'u alalı 2 ay oldu , hedefim kondisyonu arttırma , gezi , kasları kuvvetlendirme , kadans arttırma . 2 yıl binip yol bisikletine geçmeyi istiyorum.

• Beğen
Geri