Scudo Sports

Yolla Yol

Scudo
yol bisikleti kullanmadım fazla fakat direk göze çarpan bel ağrısı...

• Beğen
Tepkiler: sonerveozer
dostum bugun yol bisikleti kullanan bi arkadaşıma sordum kendiside uzun yol yapmış bi aralar 5 saatlik sele üzerinde oturmuş genelde dirsek kısmında ağrılar oluşuyor fakat çokta şiddetli ağrılar değil tabiki dedi uzun yol yapılır yapılmasına dedi asfalt olması şartıyla tabiki... :) sağlıcakla...

sürüş pozisyonu uygun değil,yük taşımaya ugun değil(Lastikler çok ince)kadro yapısı ve açısı hıza göre,vitesler ona göre vs,vs,kısaca ralli aracı ile seyahat etmeye benzer bilmem anlatabildimmi.

2004 yılında 3 arkadaşımla beraber Akdeniz turuna çıkmıştık. Arkadaşlarımdan birinde Bianchi yol bisikleti vardı ve inanın en ağır yükte ondaydı. Ne bulmuşsa tıkıştırmıştı:) Biz aman şöyle zorlanırız aman böyle zorlanırız aman akord gider aman kadro gider diye sadece hayati derecede önemli yüklerimizi almıştık.:) Tabi o aşırı yükünde etkisi ile akordunu her gün sonunda düzeltiyordu ama o kadar yüke inan bizim arazi bisikletlerimizde akord kaçırırdı. İşin komiği turda 1 kez lastik patlatmadı bu arkadaş ama ben galiba yanılmıyorsam 4 yada 5 kez patlattım:)

Uzun lafın kısası çıkıldığına ve bir sorun yaşatmadığına bizzat şahit oldum. Ama unutmadan hatırlatayım, Bianchi çelik kadroydu.Narin Alu yada Carbon yol bisikletleri aynı eziyete gelir mi orasını bilmiyorum ama muhtemelen gelmez:)

Geri