Scudo Sports

Yoldayken parça düştü

kejrex

Aktif Üye
Tepki
10
Yolda giderken dümdüz yolda bir parçanın düştüğünü hissetim indim baktım ama hiç bir yerde bulamadım ön frenin tutuşu azaldı ve düz giderken sanki bir demir parçası demir parçasına vuruyor gibi sürekli ses çıkarıyor frenlediğinde aşırı ses çıkarmaya başlıyor (ön fren) durumum açıkçası vahim bisikleti cumartesi günü aldım sedona 325 servisi aradım getirin dediler elimle yapabileceğim brişey değil sanırsam :(

Scudo
Ahmet bey bilmece gibi anlatmissiniz, zor anlıyorum. Galiba balataniz düşmüş, balata nasıl düşer, gerçi onu da anlayamadım.

HTC One X cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ahmet bey kaliperi bırakmış yere =D

IMG_20171025_091439.jpg

Merhaba Forumdaşlar
Her sabah yaptığım gibi mezuna kaldığım dershaneye gidiyordum. Bu sabah bir çukurdan (İstanbul'un asfalt kalitesi malum) geçerken löngürt diye bir ses ve akabinde arka tekerden bagajın bastırdığı çamurluğun lastiğe sürmesinden dolayı gelen akropoviç bisiklet egzozu sesinin (arka lastiğe pet şişe sıkıştırınca gelen) kulağıma gelmesi üzerine bisikletten indim ve fotodaki durumla karşılaştım. Bagajı tutan iki cıvata gevşemiş. Bagajı tekrar takmak zor değil ama bir daha düşmemesi için ne yapabilirim? Loctite sıkışan iş görür mü?

Geri