Scudo Sports

yolda müzik dinlemenin keyfi

der76

Aktif Üye
Tepki
147
arkadaşlar creativenin muvo modeliyle yolda müzik dinlemek başka oluyor

• Beğen
Tepkiler: ozgurtex
Scudo
Bana kalırsa doğayı ve lastiklerden çıkan sesi duyarak, dinleyerek gitmek :)

evet bu mp3 playerlar rahat oluyor zaten tasarımıda sporcular için, resimdeki kulaklıklarda spor yaparken müzik dinlemeyi tamamlıyor...:)

"yolda muzik dinlemenin keyfi" çok güzel ama arkadan veya çevreden gelen tehlikeyi farketmeyerek kaza yapmanın keyfi paha biçilemez :) Kredi kartı reklamı gibi oldu

ben bu keyfi ilk yaşadığımda arkamda bir gölge fark ettim.sonra bir baktım ki bu gölge korna çalan körüklü 345k ya ait :)

@zürey
arkadaşlar sizde duyabileceğiniz kadar açın müziğin sesini yada tek kulaklık kullanın

Yolda müzik dinlemeyi sevenlerdenim ben de. Ama tabi ki uygun ses düzeyinde.
Kişisel tecrübem, sakın tek kulaklık takmayın. Çünkü sol kulağınızda kulaklık var ve müzik geliyorsa, arkanızdan gelen her objeyi sağdan geliyor gibi algılarsınız ve bu trafikte oldukça tehlikeli.

Bende bisiklete bisiklete binerken müzik dinlemeyi çok seviyorum. Ama kulağın içine giren kulaklıklardan kaçınıyorum

bısıklete bınerken dınlenecek muzıkler dıe bır konumuz bısıklet puflerı baslıgı altında bulunmaktadır bakılması onerılırı guzel parcalar var.

Ben yine sporcular için tasarlanmış kulak arkasına uzanan kısmı olan kulaklırdan kullanıyorum.Kulaklık kulağa aslı olduğu için kulaklığın hoparlör kısmını kulağımın tam içine yerleştirmek yerine kulakl girişinde tutuyorum.Ve uygun ses düzeyini ayarlıyorum.Hem dışarıdan gelen sesleri rahatlıkla duyabiliyorum hemde tehlikesisz bir şekilde müzik zevkime varıyorum...

resımdekı kulaklıkların beyazından bende de var aynısı sekıl olarak phılıps cok kullanıslı ve guzel ses veren bır tasarım yapmıslar karakoy de dogubanta 20 ytl ıdı :D

apple nano 3rd gen + sennheiser cx500 kullanıyorum...bisiklete binerken sakıncalı olabilir ama,bunun dışında çok süper bir ikili dışarden gelen sesleri duymuyor ve müthiş netlikte müzik dinliyorsunuz...birde shure,ethymotic kulaklıklar var onlardan hiç bahsetmiyorum:D

evet o phılıps kulak arkası kulaklıklar gerçekten bisiklet sürerken çok kullanışlı ama ben elektrik süpürgesine kaçırıp kopartmıştım ayrıca sağ şeritte giderken sağ kulağıma sol şeritte giderken sol kulağıma takıyordum yani arkamdan gelebilecek tehlikeli şeyleri duyabiliyordum

Geri