S Sedat Türkmn Üye Kayıt 27 Mayıs 2014 Mesaj 37 Tepki 4 Şehir Gaziantep 3 Eylül 2014 #1 Arkadaşlar yol bisikleti almak istiyorum bütçem 800-1000 tl arası yalnız yol bisikletlerinin gidonunu beğenmiyorum düz normal olan gidonlardan takma imkanımız var mı ? Yada normal gidonlu yol yarış bisikleti bulabilirmiyiz ? teşekkürler şimdideden
Arkadaşlar yol bisikleti almak istiyorum bütçem 800-1000 tl arası yalnız yol bisikletlerinin gidonunu beğenmiyorum düz normal olan gidonlardan takma imkanımız var mı ? Yada normal gidonlu yol yarış bisikleti bulabilirmiyiz ? teşekkürler şimdideden
Gökhan Toros Forum Bağımlısı Kayıt 29 Haziran 2010 Mesaj 4.498 Tepki 6.843 Şehir Polonya Başlangıç 2009—10 3 Eylül 2014 #2 Neden? Yapilacak islem basit. Bisikleti aldiktan sonra duz gidon alinacak. Uygun fren ve vites kolu alinacak. Ama nedenini merak ettim.
Neden? Yapilacak islem basit. Bisikleti aldiktan sonra duz gidon alinacak. Uygun fren ve vites kolu alinacak. Ama nedenini merak ettim.
ArdaE Aktif Üye Kayıt 24 Haziran 2013 Mesaj 141 Tepki 83 Şehir istanbul Bisiklet b'Twin 3 Eylül 2014 #3 (link) biraz daha üst modeli de (link)
harun t Daimi Üye Kayıt 23 Mayıs 2014 Mesaj 361 Tepki 97 Şehir afyon Bisiklet Lapierre 3 Eylül 2014 #4 aradığınız bisiklet türü : fitness bike yarış bisikleti alıp sonradan düz gidona çevirmek masraflı olucaktır
aradığınız bisiklet türü : fitness bike yarış bisikleti alıp sonradan düz gidona çevirmek masraflı olucaktır
S Sedat Türkmn Üye Kayıt 27 Mayıs 2014 Mesaj 37 Tepki 4 Şehir Gaziantep 3 Eylül 2014 #5 @Gökhan Toros Anladım teşekkürler nedenine gelince bir çok kez sürdüm rahatsız edici tutuş pozisyonu var bir türlü alışamadım görsel açıdanda çirkin duruyor.
@Gökhan Toros Anladım teşekkürler nedenine gelince bir çok kez sürdüm rahatsız edici tutuş pozisyonu var bir türlü alışamadım görsel açıdanda çirkin duruyor.
S Sedat Türkmn Üye Kayıt 27 Mayıs 2014 Mesaj 37 Tepki 4 Şehir Gaziantep 3 Eylül 2014 #6 @ArdaE İşte tam aradığım tarz bu teşekkür ederim peki fitness bisikletlerlede uzun yol için yüksek süraatler yapılabilirmi ?
@ArdaE İşte tam aradığım tarz bu teşekkür ederim peki fitness bisikletlerlede uzun yol için yüksek süraatler yapılabilirmi ?
S Sedat Türkmn Üye Kayıt 27 Mayıs 2014 Mesaj 37 Tepki 4 Şehir Gaziantep 3 Eylül 2014 #7 @harun tınas Anladım teşekürler kardeşim
Berke Road Bike Cyclist Kayıt 21 Haziran 2013 Mesaj 5.252 Tepki 5.223 Yaş 27 Şehir İstanbul Başlangıç 2014—15 Bisiklet KTM Bisiklet türü Yol bisikleti 3 Eylül 2014 #8 @Sedat Türkmn Dağ ve şehir bisikletlerine göre daha kolay hızlanacağı ve daha yüksek hıza çıkacağı kesin ama yine de orijinal bir yol bisikletini geçemez.
@Sedat Türkmn Dağ ve şehir bisikletlerine göre daha kolay hızlanacağı ve daha yüksek hıza çıkacağı kesin ama yine de orijinal bir yol bisikletini geçemez.