Scudo Sports

yol pedal ama nasıl

barend

Üye
Tepki
5
selamlar
yaklaşık bir haftadır wellgo marka yol pedalı kullanıyorum , ayaklarımı pedaldan her ayırdığımda ( pedalların yapısındaki ağırlık dağılımının eşit olmamasından ) 180 derece geri doğru dönüp tepetaklak oluyor , tekrar harekete geçerken her seferinde ayakkabının burnu ile önce pedalı çevirip sonra kilitleyebiliyorum , merak ettiğim diğer pedallarda da aynı sorun var mı yoksa harbiden dadik bir pedal mı tercih etmişim ??

Scudo
@barend

Açıkçası sorunu tam olarak anlayamadım; birkaç fotoğraf ile destek olursan seviniriz.

Pedalın dönmesine gelince; ben Look Keo Sprint kullanıyorum ve eğer doğru anladıysam pedal çıkarıldıktan sonra aynı şekilde dönüyor; bu yadırganacak bir durum değil.

Aynı şekilde ayakkabı ile düzeltip yola devam ediyorum. Ama bu çok sık tekrarlanıyorsa; yani pedalı çevirmekte zorluk yaşıyorsan gevşeme sözkonusu olabilir.

@barend

bu genelde çoğu pedalda olan bi durum arkadaşım hiç üzülme sadece yuksek kalite yuksek fiyatlılarda zannedersem bu özellik var hatta ben öle dönmeyen hiç clipless pedal görmedim sıkma canını :)

• Beğen
Tepkiler: barend
döncek tabi dönsün die yapmışlar onları.. :)
şaka bi yana pedallar herzaman aynı konumda durması için yapılır bu özellik..

bende pedallara karpiyer takmıştım bırakınca oda aynı şekilde ağırlık eşit olmadığı için döner bu durum normaldir

Geri