Scudo Sports

Yol ortasına dik yerleştirilen mazgala girerek feci bir kaza yapan[...]

Elbrus

Daimi Üye
Tepki
146
İsim
Atakan
Bisiklet
Carraro
Paylaşılan link ; -> (link)

Facebook'da bir grupta gördüm bir abimiz feci bir kaza yapmış, sorumsuz insanların yaptığı hataların faturasının başkaları tarafından ödendiği son olay olur bu umarım. Bu davada abimizin yanındayız. lütfen dikkatli olun yol bisikleti süren arkadaşlar; mazgal olayı bir an önce el atılması gerekilen bir olay Allah korusun dahada kötü şeyler olabilirdi..

http://imgim.com/33.jpg

Scudo
Aynen çok tehlikeli bu mazgallar, bende şehir bisikleti olduğu halde üzerinden geçmeme çalışıyorum.
Bu arada bu mazgal kendi başına bile anormal, yolun ortasında ne işi var?

cidden çok kötü bir durum , kendisine geçmiş olsun diyorum.

Burası neresi ya bu tarz mazgal kaldımı hala anlayamıyorum.boluda bile hiç bu tarz mazgala rastlamadım.bazı belediyelerimiz çok geri kalmış maalesef.

geçmiş olsun.

galata köprüsünden hafif inişe geçilen, otobüs durağının biraz gerisinde buna benzer dikey yerleştirilmiş kocaman bir mazgal var.
ne zaman ordan geçsem gözüm takılıyor. inşallah kaza yapan olmaz diyorum.

Delikli yapın lan şu mazgallarııı

Kadıköy merkezden üsküdara giderkende var. Her seferinde unutup çok az kala girmekten kurtuluyorum.

Yav bu mazgallardan her tarafta var. Sıklıkla kullanılan rotalarda nerede oldukları az cok biliniyor ancak ilk kez kullanılan güzergahlarda daha dikkatli olmak gerekiyor. Bir de akşam sürüşü yapılıyorsa daha çok dikkatli olmalı.
Geçmis olsun kaza yapan arkadaşa.

Bir keresinde %10 egimli yolda 50km hizla mazgallarin ustunden hizla gectim. fark etmedim gece yarisiydi. Donuste yokus yukari yavas cikarken ayni mazgala girdim. o zaman mazgali fark ettim. İlk etapta dussem bi 500 metre havada ucardim herhalde. Herkes sik kullandigi guzergahtaki mazgallarin icerisine bisiklet tekerini koyup fotosunu cekip yerel gazetelere gondermek gerek

Çok mu zor yatay koymak o mazgalı yola :mad:

Ben acikcasi genis lastik kullanmama ragmen mazgallardan uzak duruyorum. Mazgallar benim icin tehlikelidir, kayip duserim en kotu. Neden hakli ve yarali/ölü oliyimki. Iki saniye yavaslarim daha iyi. Bunlara yapcak bisey yok. Ne kadar isyan edersek edelim bisey degismez. Ama bu dilekce yazmicagimiz, vs vs etkinlikler yapmicagimiz anlamina gelmesin.

Bu tarz mazgallardan biriside KAYSERİ ERCİYES ÜNİVERSİTESİ KÖPRÜSÜ ALTINDA. Talas yönünden İpek saraya çıkan yolda iki tane köprü var. Hangisi olduğunu hatırlamıyorum ikisinden birisinin altında. Kayseri'den üyeler varsa uyarı olsun.. Köprünün altına girerken hızınızıda almış olacaksınız ki fark edemezseniz benim gibi şansınız varsa girmemek için yalpalayıp kurtarırsınız şansınız yoksa kötü şeyler olabilir..

• Beğen
Tepkiler: StratoMaster
ön teker, kumbaraya bozuk para atılırken ki halini çağrıştırdı bana

bunun yatayı dikeyi yok ne yazık ki.. ara demir atarak o boşlukları kare gibi bırakmalılar ki hiç bir teker içine düşmesin.. bugün okuduğum ikinci kaza haberi, size de geçmiş olsun.

iki yol arası yaya geçiş araları bile asfaltlanamayan,çukur kalan bir ülkede,mazgal açılarının değişmesi beklenemez..

Mazgaldan önce aklıma takılan bir konu var. Kaza yapan kişinin kaskı takılı mıydı!

Göz ve çevresinden hasar almış, ancak kaşın üst kısmında ve alın bölgesinde yaralanma mevcut. Kask takılı olsa bu bölge daha az hasar almaz mıydı?

Bu mazgallardan ve bu şekilde yerleştirilen mazgallardan her yerde var. Dünkü turda tünelden geçiyorduk. Ortam ışığı zaten zayıf, derken tünel içinde dikey yerleştirilmiş mazgallar vardı. Son anda farkettim.

ordaki mazgal çok gereksiz olmuş, madem böyle dik ve aralıklı olacak direkt çukur olsun

Arkadasa gecmis olsun diyorum. Geri kalmis bir ulkede yasamanin sikintilari malesef. Normalde yol ortasinda bir mazgalin olmamasi lazim zaten.

çok geçmiş olsun. umarım bir daha yaşanmaz ve bu mazgal olayına bir an önce el atılır.

Geri